Zobacz pojedynczy post
stary 30-11-2005, 10:26   #1
Vroobel AntyN00B
Użytkownik forum

Vroobel AntyN00B's Avatar

Data dołączenia: 16 10 2005
Lokacja: Zgierz (taka 60 tys. wiocha)

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Silvera
Poziom: 32
Skille: 73/73
Poziom mag.: 5
Pergamin Tracimy server!

Tibia jest grą. Jak wszyscy wiemy, gra jest po to, by bawic, nie smucic. Ja osobiście uważam Tibie, za rozrywkę, grę przy której można zapomnieć choć przez chwilę o codziennych czynnościach, po czym znowu wrócić do obowiazków. Niestety, tę rozrywkę upzykrzaja mi niektórzy ludzie. Otóz jest na Silverze kilka silnych ekipek, co by nie powiedzieć, Power Abuserów, których jedynym zajęciem jest wywalanie innych graczy z expowisk, miasta, a nawet z servera. Nie tylko jest to rodzinka Zenho, o której pisał już moj kumpel. Są też inni gracze, chcący zagarnąć Silvere, dzielących konta (bo jak mozna wytlumaczyc swoich fajnych kumpli, ktorzy raz mówią, że Cie nie znają, a potem rozmawiających z Tobą jak gdyby nigdy nic się nie stało?). Przykłady? Prosze bardzo! Zafe Blon, mój przyjaciel z Tibii, odszedł z Silvery. Dlaczego? ZENHO. Mój drugi kolega, otrzymał kilka listów z żądaniem zapłacenią haraczu. Odmówił. W ciągu jednego dnia, zostal zjechany z 28 lev na 21. Dlaczego? KAZOURNE NAUN I JEGO EKIPA. Można by tak wymieniać bez końca przyklady, bo jest ich wiele. Tylko jaki jest ich cel? Jak wszystkich wykurzą z Silvery, nie będzie się na kim znęcać i od kogo wyciągać haracze.
Co do polskiej gildii, było już ich kilka.Polish Fatality Team, Legion of Silvera i jakaś gildia Unnotables czy jakoś tak. Wszystkie zakończyły się kompletną klapą. Widać, Polacy nisą zdolni do zorganizowania czegoś dobrego. Widać to w mieście, w Tibii, w Polskim parlamencie. A możę jednak? Może w końcu uda nam sie zapomnieć o naszych wadach narodowych i stworzyć wielką gildię? Możliwe... Lecz bardziej prawdopodobne jest to, że wszystko będzie tak jak jest teraz. Czyli niewola.
Vroobel AntyN00B jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.