Temat: Nowa wojna?
Zobacz pojedynczy post
stary 30-11-2005, 14:47   #263
patrikozzz
Zbanowany

patrikozzz's Avatar

Data dołączenia: 23 05 2005

Stan: Aktywny gracz
Świat: Kyra
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cors Ent
Wiesz dlaczego draz rozpoczol wojne z 50 osobami? bo juz caly serwer miał go dość. nawet comment wanted mowi 1000 słow. draz sobie wbił ze jest taki Stalin i moze z kazdym zrobic co zechce.
a tu nagle swe back i nie do konca tak jest

Drago - wewnetrzne sprawy wanted? los chciał ze akurat miałem pewna okazje poznac układy wewnatrz wanted a i texty Bekasa ktory zaczoł nam płakać ze draz go oszukał, ze ma draza głeboko gdzies i pare niecenzuralnych textów ktorych tu nie zamieszcze, a na końcu poprosił o invita do SF -mówia same za siebie
"sprawy wewnetrzne wanted" --> dobre
To, że Draz jest jak Stalin nie zmienia faktu ze nawet moja siostra ma lepsze pe fau pe od Ciebie ;> A co dopiero Draz.

@Pollbull

'"Oglądałem dziesiątki filmów z wojen, czytałem wiele postów etc. wiem co jest grane." zastanawiam sie ...jak glupi moze byc gosc ktory wypisuje takie rzeczy...'

Hmmmmmm, zapytaj się tych robaczków co Ci wyżarły mózg?

'"Wiesz kur... czemu draz rozpoczął wojnę z 70 osobami? Bo on i osoby z obecnego Wanted mają takie PvP że walka nawet z 50 takimi jak Wy nie jest dla nich wyzwaniem," naprawde ale to naprawde wiesz bardzo duzo...ale naprawde...a juz w szczegolnosci o azurce...'

O Azurce wiem tyle, że jeśli przypadków podobnych do Ciebie jest więcej to w liście serverów na Tibia.com należy omijać Azurę szerokim łukiem.
patrikozzz jest offline