Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dude16
Bezsensem to jestes Ty ze wierzysz w Sf (lamusow ktorzy sie sprzedali) jezeli myslisz ze oni wygraja to sie grubo myslisz.
|
Moze jakis konkretniejszy argument? Bo jakos to, ze sa "lamusami ktorzy sie sprzedali" nie przekonuje mnie.

Te jak Ty to mowisz "lamusy" zaczynaja kopac dupe dla Wanted i nic na to nie poradzisz. Jedyne co jak dotad zrobiles to zaspamowales temat i obrzuciles ludzi obelgami. To moja sprawa za kim stoje i mi nie mow komu mam "kibicowac" a komu nie.
@Up
Wszyscy? Jak narazie twierdza tak tylko przeciwnicy Sf.
Cytuj:
Wiesz dlaczego uzywam slowa "lamusy"?
|
Nie obchodzi mnie dlaczego ich tak nazywasz. Takim zachowaniem osmieszasz nie ich ale siebie.
Cytuj:
Bo najpierw walczyli przeciwko szweda a jak zobaczyli ze teraz sobie nie daja rady to polaczyli sily z najwiekszym wrogiem
|
Czlowiek zmiennym bywa, nikt nie mowil, ze zawsze beda stali po stronie Wanted. Szwedzi byli dla nich KIEDYS wrogiem, czy najwiekszym to nie wiem. Mowimy o tym co jest TERAZ a nie o tym co bylo KIEDYS.
Cytuj:
i nie mysl ze jezeli zabiliscie amena to zabijecie reszte wy zabilisice 1 a oni 15+wiec widac kto jest lepszy.
|
Jesli wierzyc fragliscie zdobyli wiecej niz jednego fraga. Po fragach widac kto jest lepszy? Na iridii byla sytuacja kiedy Arcanium byla fragami do tylu w porownaniu do NR ale za to nabili o wiele wiecej lvli podczas wojny niz ich przeciwnik.
Cytuj:
oni oddali azure w rece swe i to mi wystarczy przez to wiele osob skonczylo gre na azurze bo swe zaczelo sie panoszyc od pierwszego dnia powrotu.
|
Phew, nie zapominaj o tym, ze wiele osob skonczylo gre przez Draza.
Ostatnich kilku linijek nie warto komentowac bo tu nie ma nic do komentowania. Pokazales, ze jestes idiota i tyle. =]