Temat: Nowa wojna?
Zobacz pojedynczy post
stary 30-11-2005, 18:06   #303
Rankor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok

Stan: Niegrający
Rankor ma numer GG 2811393
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dude16
Bezsensem to jestes Ty ze wierzysz w Sf (lamusow ktorzy sie sprzedali) jezeli myslisz ze oni wygraja to sie grubo myslisz.
Moze jakis konkretniejszy argument? Bo jakos to, ze sa "lamusami ktorzy sie sprzedali" nie przekonuje mnie.
Te jak Ty to mowisz "lamusy" zaczynaja kopac dupe dla Wanted i nic na to nie poradzisz. Jedyne co jak dotad zrobiles to zaspamowales temat i obrzuciles ludzi obelgami. To moja sprawa za kim stoje i mi nie mow komu mam "kibicowac" a komu nie.

@Up
Wszyscy? Jak narazie twierdza tak tylko przeciwnicy Sf.

Cytuj:
Wiesz dlaczego uzywam slowa "lamusy"?
Nie obchodzi mnie dlaczego ich tak nazywasz. Takim zachowaniem osmieszasz nie ich ale siebie.

Cytuj:
Bo najpierw walczyli przeciwko szweda a jak zobaczyli ze teraz sobie nie daja rady to polaczyli sily z najwiekszym wrogiem
Czlowiek zmiennym bywa, nikt nie mowil, ze zawsze beda stali po stronie Wanted. Szwedzi byli dla nich KIEDYS wrogiem, czy najwiekszym to nie wiem. Mowimy o tym co jest TERAZ a nie o tym co bylo KIEDYS.

Cytuj:
i nie mysl ze jezeli zabiliscie amena to zabijecie reszte wy zabilisice 1 a oni 15+wiec widac kto jest lepszy.
Jesli wierzyc fragliscie zdobyli wiecej niz jednego fraga. Po fragach widac kto jest lepszy? Na iridii byla sytuacja kiedy Arcanium byla fragami do tylu w porownaniu do NR ale za to nabili o wiele wiecej lvli podczas wojny niz ich przeciwnik.

Cytuj:
oni oddali azure w rece swe i to mi wystarczy przez to wiele osob skonczylo gre na azurze bo swe zaczelo sie panoszyc od pierwszego dnia powrotu.
Phew, nie zapominaj o tym, ze wiele osob skonczylo gre przez Draza.

Ostatnich kilku linijek nie warto komentowac bo tu nie ma nic do komentowania. Pokazales, ze jestes idiota i tyle. =]

Ostatnio edytowany przez Rankor - 30-11-2005 o 20:11.
Rankor jest offline