Zobacz pojedynczy post
stary 30-11-2005, 19:28   #119
Arius
Guest

Domy¶lny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Criz
No nie... Dobrze, że nie poszedłem na Saphirę. Jak opuszczali¶cie ludzie infernę to jeden z dzisiejszych drejków powiedział mi, że też mam sobie zrobić chara Drake. No to zrobiłem : Shoopa Drake - 3lvl a tu mi nagle reszta wyskakuje, że będę ¶cigany na mainie i rookowany. To s± super koledzy z inferny? Gó*no prawda. Ale zapomniałem wam podziękować, więc robię to teraz

Pozdro dla was pomimo tego... Pamiętajcie, że można jeszcze porozmawiać z kim¶, a nie stosować przemoc(zwłaszcza jak kto¶ gra na poważnie) a można znacznie więcej zyskać. No ale do kogo ja mówię. narx
Przykro mi, ale idea nazwiska Drake byla dla bardzo bliskich przyjaciol IE i samej gildii. Wiec jak mozesz zauwazyc bardzo logiczne, ze sie nie zgodzilismy na Ciebie jako "Drake". Argumenty takie, ze znales niektorych z IE nie znacza niczego, znajomosc za przyjazn to duza roznica.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Protarus
Oddales swój eq dla szczeniaków kturzy nawet nie potrafili sie wyslowic zwykle wiesniaki patrzecie 20:04 Dourge: trade ze mnom haha a swiniom dal?? kunie napoil??
Ojej... oni te wszystkie teksty wzieli od takich ludzi jak Ty i sparodiowali to.
Mam nadzieje, ze Twoja mama ma jakis slownik ort. na polce
  Odpowiedz z Cytatem