Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cors Ent
pierwsza bzdura - adi rownie nie chciał dac za wygrana co my - latał sobie codziennie sciagajac z gosci armory i abusujac gp - ktore nastepnie sprzedawał ludziom w cafe za rl kase- a ze trafiał na naszych znajomych to dziwisz sie ze konflikt sie zaostrzał?
Druga bzdura - nazwałem draga tak jak go nazwałem - za pomaganie drazowi przy akcjach z Collonim, drago zawsze bezkrytycznie popierał draza- jak oczaroany robot andredoid. a ze zaczoł sie wpierniczac w moje sprawy - tj w akcje z Amenhotepem ktory ukradł kaske- nie majac bladego pojecia o co w sprawie chodzi - to nazwał mnie przy tej okazji pedałem, debilem i takie tam
wiec keidy pare dni pozniej Abu w prost nazwał zachowanie draga- ze zachowyuje sie jak draza piesek i nazywwał go "kundelikusem" podchwyciłem ten motyw i dopisałem swoje zdanie na GC.
drago poczuł sie smiertelnie obrazony i zarzadał przeprosin - w zwiazku z tym ze to on zaczoł wzajemne bezpodstawne wyzywanki - odmówiłem
[ swoja droga ciekawe czemu do mnie sie przyczepił a nie do Abu czy Franca którzy na równi ze mna wypowiadali swoje opinie - równie krytyczne -- oni to ciezszy orzech do zgryznia? ]
historia ci sie miesza - nastepnego dnia padli Zordan i Denek - zordan za rzekome wyzywanie Minavanda [ ktore jakkolwiek miejsca nie miało ] a denek został ordynarnie kickniety z domku urba i zabity na afku
skoro domek Urba który poki co nie zdeklarował sie po rzadnej stronie - (poniewaz jeszcze nie było podziału na strony i konfliktu) a wrecz wydawało sie ze pozostanie neutralny - miał słuzyc do takich akcji jak smierc Denka postanowiłem ze go opróznie - mianowicie chodzi o 5 krzeseł, stolik i fajke wodna- oraz pare firanek. tak dla zepsucia dobrego smaku uradowanym panom z wanted bo "fragu" na Denku
Bitwe na daramie przegralismy tylko przez to ze draz zastraszył Jackan United którzy przyszli i pomogli wanted w wojnie.
Przemo i Jameha do końca nie chcieli tej wojny - jeszcze przed śmiercia Zordana, Przemo chciał odejsc do DoF jednak bez jakiejkolwiek wojny - przedtem jednak zarzadał rozliczenia kasy wanted i wypłacenia naleznej kasy.
Draz po prostu sie zbłaźnił w tym momencie - z kasy ktora za czasów upadku Vengeance powinno byc lekko 10mln - wedle draza po wypłaceniu kasy na blessy 3 osobom nie zostało juz nic
natomias z paymentu Exminda - który płącił dokłądnie tydzien przed tym zdarzniem [ payment wynosił 2mln ] według draza zostało 200k i g legi,
ale pózniej przyszedł zgon zordana i juz nic nie było takie jak przedtem
przeanalizuj powody dla których padłem ja
wg draza - wyzywanie draga
wg miny - bicie jego przyjaciela
juz tu były rozbierznosci
powody zabicia Zordana? - draz podał "wyzywanie minavanda" ktore nigdy miejsca nie miało
powody zabicia Denarosa? - " namawianie szwedów do powrotu" - tu juz kompletna bzdura - pomysł sojuszu DoF - MK pojawił sie dopiero po bitwie na daramie
Własnie to zrobiłem. Zapraszamy do Poznania
|
HAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHA
Cors Cors Cors 10 mln chyba zes se to z choinki wziol ty sie chlopie zastanow w czasie wojny z vengance prawie kazdy dostawal na blessy od czasu retired hega wiekszosc tez dostala wiec nie gadaj tu glupstw o 10 mln