Zobacz pojedynczy post
stary 01-12-2005, 09:10   #18
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Danek_m
sorc z jakas dobra bronia i 12k/h sie robi przy czym exura wita idzie raz na 20 minut a co do runek to mozna i bez w koncu ma sie taki czar jak exori mort/vis i scarab nie robi problemów
Powiedział 95 ms. Czujesz ironię?

@Topic
Larvy to bezsens, mogę ci bardziej polecić większość miejscówek na terenach dla pacc.
1.Darashia -> Roty (gorąco polecam tą na północny-zachód, ona jest zaraz przy górze z gsem).
2.Darashia -> Wieża mino (nie dramatyzujcie tylko, że to zbyt hardkorowa miejscówka, bo będąc ostrożnym można mieć ładny exp, a po wykonaniu PostMan qesta także i kasę)
3.Mówiłem już o świetnych rotach na Dara?
4.A o mino?
5.Śmiesznie to zabrzmi (bo to będzie śmieszne/żałosne), ale na 16 lvlu to ty lepiej na gobliny/trolle w Edron cave idź, a nie chcesz iść dostawać po... głowie na ciotowatych Larvach (które moim zdaniem są fajne dla sorca dopiero 25+lvl, i czasem dla wyższych [np. niższe poziomy ze scarabami]).
Żyć nie umierać; ale nie idź ty na larvy, chłopie, czas i pieniądze zmarnujesz.

@Down
Tłumoku, przeczytaj tój post, który zacytowałem, jeszcze raz. Jeśli nadal nie będziesz rozumiał przeczytaj go jeszcze raz.

Ostatnio edytowany przez Thero - 01-12-2005 o 15:50. Powód: kurdetaspacjaminiedziala;((
Thero jest offline   Odpowiedz z Cytatem