@Vil
Dziwnie prawisz wojowniku... Czemu wyobrażasz sobie trenującego knighta jako fanatyka czekającego na kolejny %? Tibia ma dawać przyjemność, a może przyjemnością dla mnie będzie zabicie solo bk na 50 lvlu i wielką satysfakcją? Może ja lubię trenić? Może się nie nudzę, gadam z kumplami, robię milion innych rzeczy? Na prawdę dziwnie prawisz. Po przeczytaniu twoich postów odniosłem nawet lekkie wrażenie jakbyś szydził z ludzi z dobrymi skillami i mówił, że czekają godiznami na % zamiast czerpać przyjemność z gry.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez teletoobis
hehe swietny kawal  mzoe zamiesc tu ssa co? 
|
Ubiki są wśród nas. Tacy jak ty też, niestety... myślisz, że to niemożliwe? Obiecuję, że jak nabiję 80/80 wystawię wam tu ss'a choć co prawda będę miał większy lvl niż 20 (przy samym treningu exp całkiem całkiem leci :>)
@Topic
Powiem coś ciekawego każdemu skillo-maniakowi. Myślisz, że jak nabijesz 70/70 to możesz być dumny i w przyszłości zamierzasz mieć 80/80+? Nic bardziej mylnego, bo do skilli 80/80 zostało ci ~200h/treningu. Pomyślcie teraz co ma powiedzieć Eternal Oblivion... on teraz na jednego skilla potrzebuje ok. 700h treningu. Jak widzicie to nie takie hop ; ).
Btw. Ja też postaram się zrobić tabelkę
przyzwoitych skilli (tj. takich, które możesz bez obawy podawaćinnym ciekawym graczom bez ryzyka, że ktoś będzie z was lał po nogach, choć i tak wiadomo, że trzymając się mojej tabelki spotkaci lepszych...):
8lvl - 15 lvl -
60/60 - tu trzeba nabić 10 lvl i przystopować na kilka godzin na rotach. Łatwizna.
15lvl - 30lvl -
75/75 - a tu moi mili, zaczyna się prawdziwy trening, długie godziny bezowocnego stania, polecam fajną książkę.
30lvl - 50lvl -
80/80 - tutaj skille lecą jeszcze woooolniej (dlatego aż rozbieżność 20 lvli). Jeśli dałeś radę dotąd to jesteś w wyższej klasie przeciętności.
50lvl - 70lvl
- Tutaj expimy, guardy/cycopolis or smth like that.
70lvl - 90lvl -
87/87 - 90/90 - Nie ma sensu męczyć się na wyższe, mój ty męczenniku skillowy. W tym momencie jesteś już w wyższej klasie średniej.
90lvl+
- chcesz to treniąc łaź po poronlach, chcesz to idź poznęcać się nad bogu duszy winnymi stworzeniami.
Acha, jakby co to ja podawałem wszystko w kontekście całej Tibii, nie jednego serva (wiadomo dlaczego. Jeśli jednak mimo uslinych starań nie wiesz to nawet sie za trening nie bierz. Jest dla ciebie zbyt skomplikowany ;p). A i tak bardziej by się ze mną solidaryzowała elyta "męczennictwa" niż 10 lvl chwalący się super skillami... po 50/50.