Warning!
Many nOObs seen on world Shivera!
Be aware wanderer!
O co mi chodzi??
Od miesiąca na Shiverze trudno grać lev takiemu jak ja - nOOby chodzą chmarami, kopalnie są pozajmowane - 3-4 nooby na poziom i sie o jednego dwarfa kłucić umią

. Innym grać przeszkadzają - wchodze do kopalni, jeszcze przy wejściu nie oczyściłem, a tu wpada dwuch takich i mi leave (lev 14 i 10) więc mówie, że nie bo byłem pierwszy. Już limit mam prawie - red skulla łapnąć nie chcę, a oni mi zaczynają łazić, zabijać potworki i kraść loot. Mało tego jak powiedziałem, że ide na Guardy i mają mi nie przeszkadzać to zrobili coś takiego: Ja schodze/wchodze - były 3 soldy i guard to ja GFB chwytam , wchodze jeszcze raz/GFB/wychodze/wchodze/GFB/ :O ropnął mnie, a ja GFB w niego... Zaczyna uciekać i wrzeszczy PK PK help! (na trade też) no to sie schowałem (przejście zagrodziłem wszystkimi "awaryjnymi" fieldami i przeczekałem) i wyobraźcie sobie - tak jest ostatnio wszędzie, w 2 tygodnie lev robie - to strasznie długo!!. Więc ostrzegam wszystkich z tego świata - uważajcie bo Oni są wszędzie (czasem ktoś zachowuje się normalnie, a jak już huncisz to zauważasz, że jednak się kręci).
Ale nie jest źle - w miesiąc odpracowałem już połowę z 7dmiu miesięcy...