Zobacz pojedynczy post
stary 01-12-2005, 15:49   #10
Vroobel AntyN00B
Użytkownik forum

Vroobel AntyN00B's Avatar

Data dołączenia: 16 10 2005
Lokacja: Zgierz (taka 60 tys. wiocha)

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Silvera
Poziom: 32
Skille: 73/73
Poziom mag.: 5
Brak ikony ;/

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Crazy Onion
Ja was ludzie naprawde nie rozumiem, co chwile ktos pisze jakies *******y w stylu: polacy!, zjednoczmy sie, obijmy mordy tym zlym szwedom, spalmy tych evul br....etc. i tak az do znudzenia
Macie jakies kompleksy ze sie doagadac nie potraficie czy jak ?. Mi jakos nie przeszkadzalo jak bylem w gilidi ze szwedami, moj najlepszy kumpel jest brazolem, a wy tylko ciagle jeczycie ze polacy to polacy sramto, myslicie ze jak zrobicie wielka, za***ista polska gilidie to nagle PA przestanie istniec, i bedzie bajka ? ...blad !

Nie zrozum mnie źle, nie jestem rasistą ani kolesiem chcącym aby Polska rządziła we wszystkim, chce po prostu, by sytuacja się wyrównała, żeby wreszcie Tibia bawila, a nie sprawiała ból, bo chyba nie to jest jej celem. Na razie to Polacy głęboko dostają po batach za to że w ogóle istnieją! Wojna od zawsze tworzyła historię świata i uważam, że jest potrzebna, aby równowaga została zachowana. Już czas najwyższy, by Polacy sie podnieśli i pokazali że Polak potrafi!!
BTW; Crazy Onion przedstawił nam właśnie postawę typowego Polaka: "Po co to robić, i tak to nic nie zmieni, etc."
Vroobel AntyN00B jest offline   Odpowiedz z Cytatem