Stek bzdur - raz tylko napisałem " giniesz bo jestes z elblaga " - napisałem to Mykowi ktory był huntowany przez cały serwr za notoryczne pk - nie chciało mi sie wypisywac histori zycia bo strugal idiote piszac ze nie wie o co chodzi wiec napisałem taki text ' na odczepne '
1 drago tez mnie obrazal na gc wiec po prostu odpowiedzialem tym samym
2 pokazal mi jak za mnie ginie jak kiedy zrobilo nam sie cieplo na edron kiedys to zamiast odsunac rulabima i mnie uwolnic kiedy bylo nas 2 na 3 gosci a jastalem zablokowany to czmychnol od razu bo mataca sie zalogowal w thais. co prawda reszta swe przybiegla dopiero po tym jak ja 4 minuty stalem jak kolek trapniety i darlem sie zeby ktos przyszedl rule odsunac - ale drago wolal za wczasu o siebie zadbac.
zordan i denek wiedza kiedy sie zamknac i nic obrazliwego nie powiedzieli - po prostu draz chciał tej wojny wiec popchnoł sprawe do przodu - te 2 fragi zamkneły opcje negocjacji i doprowadziły do walki [ bitwa na daramie ]
domek urba zostal oprozniony przeze mnie bo sluzyl do zabijania dofowiczow ktorzy jeszcze ufali urbowi i stawali tam afk.
a syna minavanda zabilismy bo bil mnie wtedy kiedy keidy draz z mina pierwszy raz po mnie przyszli - pomogl im mnie zabic - wiec za to padl
|