Temat: Ringi...
Zobacz pojedynczy post
stary 01-12-2005, 19:17   #54
Leweracja
Użytkownik Forum

Leweracja's Avatar

Data dołączenia: 16 11 2004
Lokacja: Siedlce

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Niat Luza
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 89
Skille: 78/76
Poziom mag.: 7
Adres Jabbera do Leweracja
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fillipex
Tak... palek jest bardzo dobra postacia.... uzywa run itd.... ale... skille leca nieco szybciej... zgadzam sie ale nie duzo szybciej....aczkowliego syzbciej...ale tu chodzi o sprawiedliwosc.... wszystkie profesje maja jakis ring ktory podwyzsza ich najlepsza rzecza u palka nie ma takiego czegos...
a czy sorc/drut ma cos do mlvl ?
bo co z tego ze zalozy axe/club/sword ringa?

Co do ringow dystans ring to beznadziejny pomysl bo jesli chodzi o knajta to axe ring ma mu rekompensowac w jakims tam sposob atak broni i w polaczeniu z ze skillem podwyzszonym o te kilka punkow da mu zawsze wiekszy dmg a pall to pall na guardach jak przez noc pujdzie bp uh to tylko z powodow jakis lagow czy tego ze z 2 strony cos wyskoczy ja osobciscie palem to najczesciej z many to dorabaim bolt sobie ... a loot jest taki ze spokojnie moge nakupic torchow czy innego smiecia do oswietlkania xD i mam na runy do powzniejszych huntow...

Knajt musi walic wiecej bo on obrywa o wiele wiecej zawsze musi miec na tony uhow i co raz polepszac eq i skille ... pal po zrobieniu 80+ dysta nie musi trenic bo skille leca mu szybciej i siedzac non stop od zauszmy 40 lvl z 80dysta na guardach to na 90-95 lvl ma okolo 95+ dysta a knight? z 40 lvl 80/80 na 90 lvl bez treningu jak dojdzie do okolo 90 moze 92 ale nie wiecej ilu jest 100+ lvl ze skillami po 85/85+ a palek kazdy na 100 ma przynajmiej 90 dysta

Duel w kazdym wypadku mozna zadzialac sposobem jak knight jest szybszy to mozna zalatwic sposobem ile ja razy widzialem przypadki ze maly lvl zabijal duzego z powodu ze ten wyzszy mial slabe pvp a w momecie kryzyskowym uhem nie trafil czy cos

Uwazam ze powinno sie dodac Ring do swiatla a temat dystans ringa calkowicie zamknac

Wasz Lewer~

who | grep -i blonde | date; cd~; unzip; touch; strip; finger; mount; gasp; yes; uptime; unmount; sleep
Leweracja jest offline   Odpowiedz z Cytatem