Temat: Serwer Only Harmonia
Zobacz pojedynczy post
stary 01-12-2005, 20:14   #463
PinGOnE
Użytkownik Forum

PinGOnE's Avatar

Data dołączenia: 25 01 2004

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Norrin
Trzebabyło nie uciekać z forum jak tchórz jak się z ciebie debila zrobiło Zwiałeś tak szybko jak się pojawiłeś a jak dorośniesz to zrozumiesz co się do Ciebie pisało panie ze zmiennym IP z Hong Kongu <lol>
Ja zwialem ? 2 tygodnie mi wmawiales ze jestes w stanie podac moje wszystkie dane znajac tylko IP ... czekałem i czekałem i nic ! Nie wierzysz ze moje miec IP jakie tylko chce? Tak samo nie wierzyles ze istnieje taki program HideIP o ktorym pisalem Ci na tibii to mnie wysmiales ... moze teraz sie popytasz co to takiego panie niedoszly informatyku? Nie wiem czy uswiadomil cie ktos ale jest tez taki program jak ChangeIP w ktorym zamiast swojego IP moge wpisac np "Norrin jest cienki" i zamiast IP bedzie widnial wlasnie taki napis. Dalej jestes pewien ze masz moje IP? To prosze podaj moje wszystkie dane ... wyzywam Cie. (Tylko mi sie nie tlumacz ze nie bedziesz pokazywal moich danych zeby mnie nie urazic jak to robiles przedtem ... ja nie mam nic do ukrycia i bardzo chetnie poznam Twoje ogromne mozliwosci o ktorych tak duzo mowiles). Wroce jeszcze do mojej ucieczki ... jeszcze 2 tygodnie po tym jak sie osmieszyles na wlasnym fomum pisalem do Ciebie na Tibii i .... i dalej nic ... Pozatym o co Ty sie wtedy wsciekales? o to ze powiedzialem ze Twoja gildia jest cienka? pffff tez mi nowosc lepiej zrob sobie nowa postac o ktorej nikt nie slyszal i popytaj innych czlonkow co mysla o tobie i o calej gildii :/ (tylko 5 osob ma na tyle honoru zeby przyznawac sie do bledow ... Ty go nie masz)

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Norrin
Nie chodzi o to, że noobowskie czy niskie lvl'e tylko swoje. Pozdrów mamę odemnie i powiedz, że ładne ma screeny. Bo z tego co pamiętam to nawet 40 lvl nie przeskoczyłeś a Dratini to jej postać a nie Twoja ...hmm acc shareing hmm samemu się nie potrafi to trzeba się pochwalić cudzym. Nic a nic nie zmądrzałeś <lol> I tyle miałbym do powiedzenia bo "Nie będę rozmawiał z głupcem, ludzie mogą nie zauważyć różnicy"
Pozdrówka z Peru (bo mi się IP zmieniło po resecie modemu)

Nie zrobilem? To moze okulary chcesz? a jesli chodzi o Dratini to ... chodz opowiem Ci bajeczke ... ale sie bardzo zdziwisz tym ze dziwnym trafem znam kazda rozmowe zwiazana z Toba ... a czemu? sam do tego dojdz Omnibusku myslisz? jak wymyslisz to mozesz mi wnioski napisac (podpowiem Ci ze to ma cos wspolnego z acc sharing o ktory mnie posadziles, a ktorego jak zapewne sie dowiesz ... nie bylo) Co do glupca to wlasnie z siebie go zrobiles bo mowiac "Pozdrowka z Peru" udowadniasz ze dalej niestes niedouczony i ze dalej nie znasz programow do zabezpiecznia IP.

(Aha jeszcze coś ... od tak na dokladke ... nie zauwazyles ze na Twoim forum Dratini i Exhumed w pewnym momencie maja inne IP ? A to dziwne nie? Szczegolnie dlatego ze DLS ma stale IP ... co Ty na to?) Nie bede Ci robil wiecej siary na forum ... i WCIAZ czekam na podanie moich danych. (juz chyba od roku)

Ostatnio edytowany przez PinGOnE - 01-12-2005 o 20:22.
PinGOnE jest offline   Odpowiedz z Cytatem