Nom zapowiada sie niezy update. a ta grafika pokochalem ja

swietnie .... statki .... woda... trawa.... kolory swiatla... niezle. (przesiedzialem troche na tescie

troche za duzo jest 1:38 i musze jeszcze referat (Etyka zasodowa Ekonomistow) napisac

ale najpierw napisze posta. Takie testy sa naprawde fajnie ....

w jednym miejscu mozesz spotkac kilku gm'ow lub inne wazne postacie no np. Admin tibia.pl

.
Odnosnie SS'ow to nie mozemy umieszczac ich tutaj z tego co wiem

.
Jako ze jestem druidem pozwole sobie opowiedziec troche o "Rod" i "wandach". Otoz Kazda z profesji tzn. Druidzi i Sorc. ma 5 rodzajow *w przypadku sorca sa to WANDy w przypadku druida RODy.
A wiec Wandy i Rody pelnia taka sama funkcje .. moga byc one uzywane przez:
-w przypadku wanda ktory zadaje najmniejsze obrazenia... Jest on dostepny dla druidow & sorcow powyzej 7 Poziomu zwyklego*lvl zadaje on obrazenia w granicy 11-15 w przypadku potworow (w ludzi jest mniej a mianowicie polowa)
*w zwiazku z tym iz czas mnie goni musze sie streszczac
Istnieja jeszcze wandy dostepne dla leveli wiekszych i rownych 13 (wandy i rody zadaja obrazenia w przypadku potwora srednio dwu krotnie wieksze niz level na ktory jest przeznaczona). Dla leveli wiekszych lub rownych 19, oraz jesli dobrze pamietam to dla wiekszych lub rownych 26.
Wiem wiem powiedzialem ze jest 5 rodow/wandow

ostatni jest przeznaczony dla graczy majacych level 33 lub wiekszy.....
Jak dziaja wand?rod?
O toz Dzialanie wandow/rodow zmienia sie wzrast ze wzrostem levelu wymaganego do uzycia danego wanda np. wand dla leveli 7 moze byc uzywany z daleka... oznacza to ze strzela sie z niego podobnie jak ze strzal (leci kropelka z poisonem

podobnie jak cobry). W przypadku wanda dla 33+lvl aby zaatakowac i zadac obrazenie musisz podejsc do potworka

....
Ile kosztuje wand/rod?
Otoz cena sklepowa jeszcze nie jest znana ale...
znamy koszt many ktory oscyluje w granicach od 2 (w przypadku wanda dla 7 lvl+) many do 15 (w przypadku wanda dla 33 lvl +) za jeden strzal. Wandy sie nigdy nie koncza z tego co wiem ... ale musisz miec odpowiednia ilosc many azeby ich uzyc.
Nie mysl ze to duzo bo przekonasz sie w grze ze troszke sie pozmienialo otoz...
Jestem druidem z promocja moja mana odnawia sie znacznie szybciej tzn. co 2 sekundy przyrasta mi 2 many

. Palladynowi z promocja prawdopodobnie po 3 sec. przyrasta 2 many.
Mana fluidy daja okolo 70~150 many a koszt jednego to 55 gp !
Niby wszystko ok ale jest haczyk i to sporty otoz koszt zuzycia many na wyprodukowanie jednego runka znacznie sie zmieni w nie ktorych przypadkach nawet 400%.
Na dzien dzisiejszy jestem pewien ze ilosc mc'owk sie zmniejszy o xx %

Duzo by jeszcze opowiadac ... sam nie wiem czy jestem do tego upowazniony ale mowie wam to w dobrej wierze

Wiec kupujcie PACA jesli chcecie aby wasza mana regenerowala sie co 1 sekunde !!!!
Pozdrowienia dla pana MatKusa

szkoda ze nie mielismy wiecej runkow...xD
ps. Pamietajcie ze informacje podane tutaj moga sie zmienic bo wkoncu to jest test.. a na testach sie testuje

. Sorry za bledy jesli jakies wystapily ale spiesze sie bo musze napisac referat ^.^. Pozdrowienia.