Temat: Akcja "ghoul"
Zobacz pojedynczy post
stary 02-12-2005, 02:15   #188
Taka patologia
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Co sie mnie pytasz?:P

Stan: Niegrający
Taka patologia ma numer GG 9237546
Pergamin -.-

Nawet nie czytałem całego tematu dlatego że były takich tematów już tysiące ale powiem wam to czego ja się dowiedziałem (a mi warto wierzyć <joke>)
1.Do mino maga na roku nieda się już dostać ponieważ
-kiedyś był klucz otwierający drzwi do niego ale często ludzie "zapominali" zamknąć drzwi i nikt później niemógł sobie zrobić carlin sword questa i cip soft usunął wszystkie klucze na forum tibia.com byl kiedyś temat jak Sunrise i jego przyjaciele pytali się dlaczego zniknęły ich klucze a "bogowie" odpowiedzieli że znikneły na zawsze (tylko niepamiętam dlaczego ale to mało ważne)

-Cip soft nie lubi rookslayerów czy jak tam się oni nazywają bo tylko utrudniają gre ludziom chcącym sie czegoś nauczyć na rooku (pużniej wychodzi taki noob na mainland i myśli że może wszystkim zabijać potwory i utrudniać życie)

2.Jeżeli chodzi o ghoula to niema żadnego dowodu na to czy można się dostać czy nie ale pewna szanująca się gildia "rokowców" na antice i ich przyjaciel Sunrise przekopali praktycznie cały rookgard kilofem i nic <joke?> rozmawiali tak że ze wszystkim npc i też nic i wogole bóg wie co oni jeszcze wymyślili ale w każdym razie nie udało im się dostać do tego monstera . Cip soft uważa rookgard tylko za trening przed właściwym życiem na pełnym tajemnic mainlandzie więc po co miał by byc jakiś ''quest'' na scale armor z ghoula skoro według nich na 8lvl każdy ma opuścić tą ubogą wysepke a kto na 8lvl z eq jakie można zdobyć na rooku i skilami 16/15 mogł by zabić ghoula ?? Czyli do ghoula na rooku nie można się dostać

3.Jeżeli ktoś by miał jakieś wątpiliwości co do dźwigni nad sklepem Toma która jest "ukryta" pod wiaderkiem to jest ona częścią MARTWEGO questa w ktorym można było zdobyc klucz do mino maga

4.uczcie się angielskiego i czytajcie forum na tibia.com to nie bedzie 100 takich samych tematów na tibia.pl

Ale się rozpisałem

Edite : Na "prośbę" Pana piszącego post podemną poprawiłem błędy mam nadzieje że wszystkie

Ostatnio edytowany przez Taka patologia - 02-12-2005 o 23:28.
Taka patologia jest offline