Odnośnie many potrzebnej na magiczny level oczywiscie ze ileosc jest wzrosnie i to o 400%. A wiec w tym przypadku wszystko pozostaje ok.
Z czego jestem najbardziej zadowolony jako druid?
Hhaha jest jest cos takiego co sie nazywa heal friend *exura sio Otóż koszt many sie nie zmienij wynosi 70 many...(pamietajmy ze mana rosnie 4 x razy szybciej) w porownaniu z sorcami ktorzy musza uzywac Exura vita (160 many) Druid to naprawde tania i oszczedna postac!
A wiec manas 55 gp daje on okolo 70-140 many

czyli jedno uleczenie nie beedzie mnie kosztowalo wiecej niz 50 gp

hah.
Odnosnie knightow ... Spokojnie w przyszlym update CipSoft zajmnie sie kingtami i palladynami xD. Pozwolcie sie nam teraz cieszyc tym update.
To chyba normalne ze test server nie jest otworzony dla wszystkich ....
Na tescie jest hmm 100 tutorow on-line zalezy odpory i NIE JESTESMY TAM ABY SIE DOBRZE BAWIC TYLKO PRACOWAC. Strasznie zabugowana jest ta nowa mapa.... A jesli chcecie tez grac to zrobcie test....
Ktos predzej postowal ze cos tam powinno byc dla wszystkich bo moze wszystkim sie nie spodobac grafika ... otoz to ze tobie sie nie bedzie podobalo duzo nie zmieni

Jestem pewien ze 90% ludnosci bedzie zadowolonych hehe Teraz juz mi ciezko wracac na zwykly server... W koncu na tescie jest lepsza grafa.... Pamietajcie jak bedzie update to sciaganie nowej tibi POTRWA TROSZKE DUZEJ btw. wymagania chyba troszke wzrosna xD to odnosnie PC