Cytuj:
Oryginalnie napisane przez teletoobis
No i widzisz lvl większy niż 20. Tak to i ja moge. Siedzieć sporo czasu na rotach bic je z najslabszego axa i na lvlu 25 miec skille 80/80 tylko ze to zadna przyjemność siedziec tyle czasu na rotach, potem sie odechciewa grać
|
To zależy kiedy zaczynasz trenić, to żepierw nabiłem 16 lvl to moja decyzja, gdybym trenił od 8 lvlu mógłbym już na 20 lvlu mieć 80/80, ale moim zdaniem to nie o to chodzi żeby mieć jak największe skille na jak najmniejszym lvlu, lecz o to żeby zanim zaczniemy expić na poważnie i zarabiać trzeba się do tego odpowiednio przy gotować, a najlepszym przygotowaniem są jak największe skille. I podczas treningu wcale nie musi być nudno, to zależy jak sobie zagospodarujesz czas podczas treningu i w jakim miejscu trenisz (czy można bez obawy iść siku bez obaw, że padniemy, czy możemy pisać posta, jak ustawimy okienko przeglądarki, tak żeby widzieć jak ktoś napisze czy nie?). Tak więc podczas treningu możesz robić wiele wiele wiele różnych rzeczy i się nie nudzić, no chyba że ktoś nie potrafi nie nudzić się przed kompem nie grając w Tibię.