Temat: Nowa wojna?
Zobacz pojedynczy post
stary 02-12-2005, 20:40   #377
Rankor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok

Stan: Niegrający
Rankor ma numer GG 2811393
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mati21pi
Lepsza tak? Wszyscy odchodza bo gra na tym servie nie ma sensu.Ciagle dostaje msg od kolegow ze padl ,albo ze ma placic i KTO TU JEST PA?? nie SF jak nie to kto? pewnie ja .Obyscie padali jak muchy wraz z waszymi swe przyjaciółmi.Azura za panowania Wanted Była Duzo lepsza... i taka mogla zostac do konca .Cors pewnie sie cieszysz POZNAN na stolice idzie .Moze zrobcie sobie walki z wanted ale po rowno (liczba osob) tak zwane duele i wtedy sie okaze kto wygra. I ile mam zaplacic za napisane tego posta?? bo przeciez u was sie placi za wszystko .Zbieracie na operacje plastyczne zapewne .
Wszyscy odchodza? Nie ma sensu? Zastanow sie chwile o czym Ty pieprzysz. Wiele osob odejdzie ale wiele osob wroci na azure.
Wiesz na czym polega wojna? WSZYSTKIE CHWYTY DOZWOLONE. Draz SAM sie wpakowal w ta wojne. Kiedy byla wojna Wanted, DoF i SF vs MK to nie plakales, ze ludzi z Mort Kell mniej i niech sie dueluja bo "Wanted jest wiecej", tylko jak Draz zaczal dostawac po tylku to trzeba go bronic. Nie podobaja Ci sie przyjaciele ze Szwecji? To wyp********.. o przepraszam, odejdz z serwera i nie placz nam na forum jak to dobrze bylo za panowania Wanted bo malo kto chce tego sluchac. Azura za panowania Wanted bylo duzo lepsza DLA CIEBIE. Mi sie podoba taka zamiana ról.
A jak tak bardzo ci sie nie podoba to, ze El Drazito razem z kolegami dostaje po tylku to dojdz do Wanted Academy i moze nawet zobaczysz kogos z SF na ekranie zanim paniesz :>
Rankor jest offline