Hahahhaha!!!!! Ale niektórzy smiesznie gadają... Czy to są żarty?
Cytuj:
Jeżeli masz bardzo dobrego blokera to mozesz bardzo dobrze expic na krasnalach guardach bloker bierz na klate 8 guardów a ty je lejesz z gfb. Musisz sie tez liczyc ze gurd moze sie na ciebie przezycić Ale ja radzil bym ci trenic level magiczny do 40 a potem dopiero zacząć expić.
|
Po pierwsze na guardach expią knighty lvl 40+ albo pallowie na 35 lvl + przynajmniej, z dobrymi skillami i nikt z nich nie będzie ze sobą taszczył jakiegoś sorca na 18 ze słabym mlvlem jak na swój lvl...
Cytuj:
Lepiej rob se sd-eki i skilluj magic level przynajmniej do 35 BEDZIESZ ZABIERAC PONAD 100 HP DLA CZLOWIEKA A DLA POTWORKA WIECEJ. I wtedy idz se na cycki i exp do 25 lev a potem znow skilluj z sd-ekami i idz na lepsze potworki np. dragon.MOJA RADA!!
|
Na cycki z sdkami!!!! ooooo lol!!! sdki na cycki tracic!! Chyba Cie poźrebało!!! Hmm obowiązkowo.
Co do tematu to moja rada... roty, roty, roty i jeszcze raz roty. Dla Ciebie dobre rotowiska są niedaleko Venore(tam gdzie trzeba mieć shovel, rope, machete) nom i tam gdzie beholderki niedaleko mostu dwarfów (bh też możesz spróbować ale moje hmm i gfb bo jakby Cie sporo skieletów oblazło to kłopot byłby). Blisko Carlin to folda i tylko to, nic innego bo ghost land oblegany jest i jakbys niezdążył pierniczyć przed ghulem, wpakował się do dsa, fire devila albo stealkera to tez bys nie dal rady.
Meshiash- posty sie edytuje!!! No i nie propagój tutaj PKingu!!! "potrzebujesz kasy to pkuj...". Btw. berserker nie rozwali 40 lvla... i nie bije po 150 (chyba ze w sorca na 8 lvlu bez eq)