Temat: Obsidia WAR
Zobacz pojedynczy post
stary 03-12-2005, 08:00   #529
Kiroy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2005

Król

taaa własnie jak ja to lubie ludzie ktorzy nic nie znacza wiedza wiecej niz Raxi Awo i ja razem wzieci oni wiedza sami kto nas zhaczyl okradl z kim rgamy z kim spimy co jemy itd ... naprawde to ejst wlasnie polski noob on wie najlepiej wszystko na akzdy temat ... zjadl jzu tyle rozumow ze szok ... ja gram od okolo hmmm 6 lat ?? od powstania danubii ... wiec prosze nie pouczaj wsyztskich innych tylko sie wez za gre ... i byels na jakims servie w czubie zostales tam ?? Hero never die ?? chyba nie bo jak widze ze sie upokarzasz an forum obsidii to znaczy ze jednak na zadnym servie nie byles kims ?? !! mozna porozmawiac wymienic poglady ... ale mowic co kto robil itd ?? zreszta kogo to obchodzi czy Raxi sharuje czy nie ?? jak amsz ochote to sharuj z bacia z radia Maryja , dla mnie to mozesz i z samym Rydzykiem dzielic konto byle bys skoncyzl gadac glupoty i wzial sie za gre !!bo 40 lvl to ja max w tydzien wbijam i to jescze pomiedzy zajeciami wiec to jzu nie ejst taka sztuka i nie daje ci to prawa do pouczania kazdego a samemu anwet z depo nie wychodzisz pozdrawiam nie chce cie pouczac ale place ci pieknym za nadobre z pocika z poprzednich storn i Kiroyu cwaniaku

Pozdrowki dla mojego kochanego RAxia :*

Buziaki dla SOl Pitta Tassa Awolverka i Katmai :*:*:*

apropo wojny jak narazie i oby tak zostalo NG ROx w wojnie
Kiroy jest offline