Temat: Nowa wojna?
Zobacz pojedynczy post
stary 03-12-2005, 10:41   #396
Dragoholikus
Użytkownik Forum

Dragoholikus's Avatar

Data dołączenia: 18 05 2005
Lokacja: Zielona Góra

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Wanted
Świat: Azura
Poziom: 137
Skille: Dist 99
Poziom mag.: 22
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cors Ent
Ktos tu proponował zebysmy walczyli rowna ilosc w rówan ilosc osób z wanted - czyli co - mam ja z moim 88 stanac na równowazni z draza 141?
i na podobnej zasadzie reszta?
jak ktos lubi obserwowac taka równosc to zapraszam do gry w warcaby - tam obie strony z równiej pozycji zaczynaja...
a w tibia poza pvp i lvl liczy sie dyplomacja która draz notabene sobie swajdał - mn. twierdziac ze poprzednia wojne " wygrał on sam z minavandem "
wiec niech ta wojne tez w dwojke wygraja skoro dali rade poprzednia bez naszej pomocy
btw dzis nie 3 fragi dla SF ale 7 do w fragach

[gammbler, ake, anarchos, zuremi, dragoholikus, adi gotti, drazharm]

poroblem tylko polega na tym ze dla nas Tibia to rozrywka po szkole/pracy a dla wiekszosci Wanted to styl zycia - ale nie bede tego ciagnac bo mnie ludzie zlbuzgaja za oczernianie

w kazdym razie rzycze Wanted jak najlepiej - dzis naprawde miałem dobra okazje zeby sie z Zordanem i Asarim napic piwa i sympatyczna dyskusje w piatkowy wieczor przy piffku przeprowadzic - oby wiecej takich " drazowych " akcji i wiecej takich sympatycznych wieczorków

EDIT:
apropo PvP gosci z wanted
zaledwie 3 dni temu Zuremi smial sie z Przema ze on nie trafilby nawet krowy z SDka

a tylko dzis przemo sfragowal 3 osoby (nabijajac RS na gosciach z wanted )

a niejaki zuremi zaslynol z akcja ze tak pochlonol sie uciekaniem ze zapomniał sie uhac - Ci ci byli pod venore / widzieli filmik wiedza o co chodzi
ale np najlepsze były texty Matacy - do ktorego co jak co mozna pisac ze jest zly i niedobry ale oskarzyc go brak pvp nikt sie nei ośmieli
wiec tak:
18:15 Mataca: Zuremi deserve a medal
18:15 Mataca: it was the most noobish dead i ever seen
18:16 Mataca: EVER !

ta wypowiedz mówi sama za siebie
Wanted mialo pecha w tym dniu ale cuz bywa wkoncu to nie koniec swiata
Ale spoko jeszcze nie skonczylismy sie bic
A btw to nie dodawaj cors deadow ludzi nie z wanted
Hail Wanted
Dragoholikus jest offline