Super ten update
Minus to to że trzeba teraz wyższego levelu na robie run-runy tylko dla wyższych leveli
-ceny run będą takie same bo w sklepach się nie zmieniły więc u ludzi te się nie zmienią i w dodatku mniej osób będzie runy sprzedawała
-lepsze rozdzki strzelaj z bliska więc sorcem raczej z super różczką nie pójdziemy na potwory bo co blokować je trzeba będzie sorce i drutem żeby uderzyć z lepszej różdzki)
-skull staff oraqz cluby nie będą się liczyły bo teraz każdy będzie chodził z różdzką która jest jednoręczna
+ czary ofensywne będą taniej kostować tzn. mana ładuje się 4x szybciej a cZary będą tylko 2x droższe
+nowe grafy,światełka i efekty
+różdzki (będzie można iść na ghule,cycki,soldki czy inne bez problemu i na odleglość strzelać ja pall z kuszy)
+różdzki będ dobre bo nie niszczą się i będzie można na hunty chodzić z różczką,tarczą oraz z kilkoma bp run i to zaoszczędzi capa bo nie trzebabędzie tylu run nosić bo różdzka zrobi swoje
+nareszcie sorcem i drutem nie bdzie się robiło run aż tak sporo i będzie można za kupioną w skleopie różczkę iść na hunt od low level na np. cycki czy ghoule,slimy itp.
+sorc będzie ciekawszą profesją niż dotychczas i ue będzie można robić często bo 1200mnay kosztować będzie a nie 800 ale mana rośnie 4x szybciej
+pisałem już różdzki?;p
+mniej farm nobow co robią runy itp. z jednej strony to plus bo macro nie będzie potrzwebne itp. ale minus bo runy będą słabo dostępne od graczy a głównie będą high levele kupować w sklepach więc runy są mocniejsze od różdzek ale droższe więc różdzka+runy=super hunt
+- nie wiem czy będzie można używać różdzki i runy rwnocześnie i czy nie będzie exhausted-bo to będzie oznaczało że albo idziemy na hunt z różdzka albo z runami bo równocześnie nie będzie można ich używać-tego nie wiem ale może ktoś na teście napisze czy da się strzelać z różdzki i z run równocześnie?
|