Zobacz pojedynczy post
stary 03-12-2005, 20:37   #1
Rohen
Użytkownik Forum

Rohen's Avatar

Data dołączenia: 19 10 2005
Lokacja: Doki...

Stan: Aktywny gracz
Wyślij wiadomość przez ICQ do Rohen Rohen ma numer GG 8666502 Rohen ma login Tlenu Tlen is stupid Adres Jabbera do Rohen
Domyślny World war II 1939 - 1942.

Witka

Ludzie którzy chcieli być w faku. Będą. .

1 CZĘŚĆ:

C D N

2 CZĘŚĆ!!!!
Klik!
3 CZĘŚĆ!!!!!!! (post #57)
Klik!
4 CZĘŚĆ (post #60)
Klik!
5 CZĘŚĆ!!!!!!! 9.12.2005!!!!
KLIK!!!!!!!!!!!!
post nr. #85

F . A . Q

-Kiedy będą nowe częśći?
Myślę, że powinny ukazać się szybko

-Dlaczego "śmiejesz" sie z tych ludzi co polegli w IIWS?!
Nie śmieję się, a cz pokazuję prawdę dot. IIWS. Koledzy bardzo ładnie powiedzieli: "Grałeś w CoD?, Moh? to jest właśnie zabawa".

-Na czym bazuje twój Fake?
Paint, Kopiuj Wklej,Kopiuj Wklej,Kopiuj Wklej,Kopiuj Wklej,Kopiuj Wklej...

-Czy Fake będzie naprawdę realny do IIWS?
Tak, będzie to chyba jedyny Fake, który będzie bazował na faktach autentycznych. Min. Westerplatte, Normandia, Zdobycie Berlinu.

-Czy będziesz ty?
Tak, aczkolwiek nie powiem w jakiej misji . Nie powiem tez czy będe niemcem, amerykanem czy polakiem.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WORLD WAR II POWSTAŁO 3 GRUDNIA 2005 ROKU. DZISIAJ JEST 10 GRUDZIEŃ 2005 ROK. PRZEZ TYDZIEŃ PONAD 4,653 OSOBY PRZEJRZAŁY TEMAT... ZAPOSTOWAŁO PONAD 80. Rekord ?. DZIĘKUJĘ.

~~~~~~~~~~~~~~~

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sarki za blody aly mam dyslekcje, downa, wodoglawie, hifa, ejca, raka piersi, podraznienia macicki, porozenie mozgowe, ajchaimera, chorobe wscioklych krow, wscieklozne, parkonsne, padaczki, paraliz glywy, ptasko grype, wade serco, jedna nogy krutsza od drugijo metr.
Zaluje ze jestem Polakiem...

Ostatnio edytowany przez Rohen - 10-12-2005 o 00:16.
Rohen jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.