Zobacz pojedynczy post
stary 03-12-2005, 21:15   #305
Szczepan
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 01 2005

Domyślny

@up
najlepszym okresleniem na różdzke jest okreslenie ze to taka kusza magiczna, nie powoduje excaushed, a jako amunicje zabiera manapointy, sila zalezy od konkretnej różdzki a nie od mlvla.

co do run to ma racje, uh mozna od 25 lvla a sd od 37, bo zostana wprowadzone ograniczenia lvlowe a nie jak do tej pory mlvlowe, sorc na 20 nadal bedzie mial 400 many czy ile tam ma z tą różnica ze szybciej sie bedzie regenerowac (mowa jest o regeneracji a nei ze max many bedzie 4x)
__________________________________________________ ___________

Jestem ciekaw z kad teraz najci beda brac uhy, skoro bodajze 25 lvl drut bedzie mogl je robic, ceny pojda w góre runek, mozna powiedziec ze beda 200-300 gp nizsze niz te sklepowe, bo przeciesz taki 25 lvl drut zamiast uh na sell zrobi se hmm na exp, a co ma powiedziec sorc? z kad on bedzie bral sd? 37 lvl jak robi runy to na swoj uzytek a nie zeby selowac sdki za jakies szmaciane pieniadze (tak tak taki bp sd w rękach sprytnego sorca przyniesie wiecej korzysci niz jakies tam 4k). Palek narazie nic na tym nie straci jest sposob: kupic 2 bp manasow (beda kosztowac po update 2.2 k 2 bpki) i manasowac sie a uhac sie spontanami (bo exura vita bedzie 160 many kosztowac), wiec palkowi nawet bedzie lepiej, z tego co wiem manapointy za bolty i arrwos wzrosna 2x albo wcale, przez co szybciej i wiecej bedzie se tego mozna zrobic, zarobi sie, bo nie bedzie trzeba juz kupowac tego u żyda ;].

ogolnie
najt ma w plecy (zdrozeja uhy)

sorc i drut trudno powiedziec zobaczymy jak różdzki spelnia zadanie

palek wydaje mi sie ze poraz pierwszy od dawna nie bedzie udupiony(co nie znaczy ze bedzie mial lepiej).

Ostatnio edytowany przez Szczepan - 03-12-2005 o 21:22.
Szczepan jest offline