Zobacz pojedynczy post
stary 03-12-2005, 21:22   #4
Madreth
Użytkownik Forum

Madreth's Avatar

Data dołączenia: 09 09 2005
Lokacja: Wrocław

Imię: Fraten
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Partyzanci
Świat: Titania
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ripper
No więc, z tym druidem dałeś dupy całkowicie, mogłeś go zabić bez problemu. Po drugie dlaczego nie wylogowałes się 5 minut przed restem? Waste runek blz. Ogólnie 4+/10.
Hm, moglem go zabic bez problemu? Wiesz w ogole co ty piszesz? Kolesia kiedys przylapalem na tbi, mialem go dojechac ale nie chcialo mi sie, i jak sam zauwazyles mial tbi wlaczone jak go bilem program ulatwiajacy gre stworzony przez czlonka z tibia.org, dziwne podczas pvp bys robil hmm jakby cie bil 53 royal? I by sie tak uhal? Wiec sie zastanow, po drugie nie wylogowalem sie przed resem bo chcialem zabic Jason Elesara, zabilismy typa z jego rodziny 80+ royala bo nalezal do gildi hell slayers Po trzecie, dla mnie to nie jest waste rune, ja jestem retired i mam wy***ane w titanie poprostu chcialem sie dobrze zabawic i bylo fajnie
To bylo cos pomiedzy random pk a wojna ktora sie toczy na titani, poniewaz moim pierwszym celem bylo zabicie 31 royala ktory jako jedyny byl online w vip, a pozniej przeistoczylo sie to w jedno wielkie spiecie

Ostatnio edytowany przez Madreth - 03-12-2005 o 21:28.
Madreth jest offline   Odpowiedz z Cytatem