Zobacz pojedynczy post
stary 04-12-2005, 08:00   #326
papirus
Guest

Dumny Update, moje zdanie :)

Grafika + Tereny + Grafika na Wielki PLUS
Moje zdanie jest takie ze poprostu zbyt wiele osób grało knightem, i mają wrazenie ze ich postac została udupiona :S Nie ma co się czarować ale chyba było łatwiej zrobić 40 level knightem, niż 40 level sorcem, prawda Więc Cipsoft troche to unormalniło. Wasza postać nie została udupiona, a sorcerer przeciez SD bedzie miał dopeiro od 37 levela wiec nie ma się co ich bać. Napewno w kolejnych updat'each polepsza sytuacje knighta lub pallka

A odnosnie update
Po update nie zaprzeczam, knight bedzie miał nieco gorzej
Postacie magiczne ( sorc, druid ) szybciej beda mogły zdobywać exp a bedzie nowa zabawa, ponieważ będa nowe wandy...
Ja też czekam na nowy serv i chyba zaczne grać pallkiem, czego sie ludzie boicie ?
Jeśli "exevo" kosztowałoby tyle samo albo chociaż 2x tyle many to będziesz miał 4x/2x więcej amunicji ( jeśli nawet wymagałoby soule to postacie z PACCEM więdzą ze soule to nie problem - troche udupione palle Free acca)
Będziesz mógł używać 2x szybciej exura vita, co oznacza ze tak jakbys mial teraz pallkiem tylko 40 many uzbierac co jest korzystne ponieważ nie będziesz musiał tracić UH a teraz będziesz mogł sie vitnąć. Czyli ceny UHów Ciebie aż tak nie dotyczą .. bo kupisz troche uhow i masz spokój.Pozatym bardziej oplacalne jest kupic 2 mana fluid i naladowac tym 200 many i miec e vita + swiatlo/amunicje co wychodzi Cie 110 gp niz kupywac uha co wychodzi Cie drozej a vita jest wygodniejsza poniewaz jak masz na hotkeys wdusissz aby przycisk i jest a uhac sie jest niewygodniej. Co do HMMów jeśli używasz ich na huntach z blokerem to troche będzie gorzej Ale zawsze można załątwić kumpla który zrobi Ci je po normalnej cenie
Martwi mnie troche to, że pallkiem z boltow + SD, będziesz brał mniej niż sorc wand+SD, ponieważ sorc ma o ~1/3 większe obrażenia z SD niż Ty, a pozatym zebys Ty uderzał 65 z bolta tyle co on z wand musisz skillowaća on tylko biegnie i expi ......

Mam pytanie od jakiego levca/ m levca mozna uzywać Sudden Death pallkami ?
Jakie są zmiany dotyczące tego ?

Ostatnio edytowany przez papirus - 04-12-2005 o 08:16.