Zobacz pojedynczy post
stary 04-12-2005, 08:20   #24
~Ang~
Użytkownik Forum

~Ang~'s Avatar

Data dołączenia: 22 08 2005

Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Secura
Domyślny

Może i ciekawe wykonanie i wougle ... Wcześniej nie wypowiadałem się na temat fake'ów ale ten nadaje się do skomentowania, lecz mam kilka zastrzeżeń.

- Te niemieckie skróty są conajmniej dziwne. I dodaj słyne Sieg Halt dla kontrastu (2)

- jaki czołg pancerny Bismarc ? Wtf is that ? Chcesz namieszać w głowach ?(2)

- Sfasytka ... komiczna jakaś - -' , nie mogę na nią patrzeć (pamiętaj że występował w niej także kolor biały. Nie zbeszteść tego

- Outfity "German'ow" takie ... metalowe? (2)

- W siedzibie Hitler'a kafelki białoczarne ? hrhrhr ... a te drzewa ? ciekawe ... (1)

(1) - część 1
(2) - część 2

Co do offtopicu :

Hitler nie jest ani nie był głupi, wręcz przeciwnie, a zgupiał dopiero pod wpływem narkotyków lecz nie uważam go za wariata. Napewno nie byli byście takimi strategami jak on. Do Busha z pewnością nie czujecie nienawiści bo nienadpadł na polske (jeszcze) ale on robi dokładnie to samo tylko na niższą skale (wojna w zatoce perskiej oraz iraq) tak ... tam też giną ludzie. Ale oczywiście taki naród w tej polsce (nie jestem tutejszy - - na szczęscie) i jestem przekonany że weżniecie to za pretekst że jestem neonazistą ... może i jestem co was to obchodzi ? Odczepcie się od tematyki jednostki - co miało być to było i nie płaczcie nad rozlanym mlekiem. Zakonczmy ten offtopic.

Ocena fake :

Pomysł 10/10 Genialny
Wykonanie 4/10 Takie przeciętne ale może być

Ponadto może pokażesz chociaż 1-2 zdjęciami reżim jakie wprowadziły godziny policyjne i gestapo ? Tylko nie rób im metalowych uniformów

Do komentowania mojej osoby powiem tylko tyle : Ich möchte nicht mich ändern

PS: Fajnie było w "zaborze" rosyjskim ? Czasy NRD? Tylko że wy jesteście śleipi i uważacie ruska za zbawiciela. Od rusków to mają tylko dobre ogorki kiszone i tyle co z rusków lubie. Napewno naraziłem się na sporą i surową krytyke z waszej strony ale to i tak wyjdzie mi na zdrowie. Ruskowie robili to co niemcy (syberia - napewno znacie), za ruska była bieda (NRD) itp a jakby Niemcy wygrały tę wojne ? Może by było lepiej dla was ? Ale ja nie lubie gdybać i ten PS przekroczył już dopuszczalną norme.

Ostatnio edytowany przez ~Ang~ - 04-12-2005 o 08:37.
~Ang~ jest offline