WAAAH!!! Jestem niemcem

Za co? =.= A ja tak nie cierpie (smerfów?) niemców(Cavadrac[a])...
Błędy inni już ci powytykali, więc mi pozostaje wyrażenie krótko swojego zadania. Fake graficznie dobry (- swastyka), jakościowo, w ogólnym pojęciu, też.
Fabuła...hmmm...pewne nieścisłości historyczne. Na parę dni przed napaścią na Polskę został podpisany pakt Ribbentrop-Mołotov (Niemcy-ZSRR) i to stanowiło ostatni krok do rozpętanie wojny. A Bismarck to statek był (i to nie byle jaki-jeden z najpotężniejszych)...
Fajnie, że wprowadziłeś teksty po niemiecku(i dzięki za tłumaczenie), to dodaje troche realizmu. No i wojna trwała do 1945 roku...(tzn. w Europie skończyła się nieco wcześniej[rok?], ale trwała między USA+Australia i Japonią, zakończona zrzuceniem bomb atomowych na Nagasaki i Hiroshime). Dlatego właśnie trudno jest tworzyć fake'i oparte na historii, bo zawsze znajdzie się ktoś, kto zechce cie z tego rozliczyć i wytknąć nieścisłości (oraz niezłomni obrońcy moralności).
I tu mały offtopic do nich:
Jeśli uważacie, że to pogwałca sens śmierci (a ma ta jakikolwiek sens? Wątpię) to zacznijcie miotać się z motyką na inne media, co to "beszczeszczą pamięć bohaterów". HALO, JEST TAM KTO? Nie sądzicie, że to jest też pewien środek na pamięć? Oddali życie za nas (często bez zbytniej chęci), ale niemcy też mieli tysiące poległych. Nie lubie ich, zgoda, ale nie moge zaprzeczyć tego, że nie wszyscy byli takimi szaleńcami jek Hitler. Oni walczyli często nie za ideologię, ale z przymusu, nacisku społecznego. To jest ważne. Przedstawiamy ich jako Tych-Złych, ale tak nie było(przynajmniej częściowo. Sporo było s****ysynów, niestety. Dlatego wyglądało to tak jak wyglądało. Ale wina jest po stroni ideologii). Wkraczam na bardzo grząski grunt, więc już kończę.
Podsumowanie:
Dobrze ci idzie. Popraw parę błędów, a będzie fajnie.