Zobacz pojedynczy post
stary 04-12-2005, 09:04   #16
Ignatius Fireblade
Użytkownik Forum

Ignatius Fireblade's Avatar

Data dołączenia: 17 05 2005
Lokacja: Nowhere

Stan: Na emeryturze
Domyślny

Grałem w Warhammer'a 40k, ale filmu nie oglądałem (tak, Kuryca, tu chodzi o film Final Fantasy, i to nie ten pierwszy [The Spirits Within]).
Cóż, powtórzę sie z innymi, ale to strasznie chaotyczne. Wrzucasz nas w środek jakiegoś zdarzenia i przeskakujesz klatka po klatce, mam wrażenie, że oglądam pojedyńcze sceny z filmu, połączone jedynie postaciemi bohaterów. A to niedobrze, bo naprawde twój fake ma spory potencjał, a niweczysz go chaotycznością. Postaraj się bardziej, dobrze?
Zaplątało się tam parę błędow ortograficznych (np: zginołeś [zginąłes], ***e [c***e], orcuw [orków]) ale nie przeszkadzaję zbytnio.
Jednym słowem zadbaj o spójność i sprawdzaj ortografię a masz spore szanse na sukces.
Offtpic:
Pamiętajcie, zeby nie powtarzać tych samych uwag pare razy. Przykładem niech będzie ta sprawa z rurą Bangalora przy Allied Assault. To naprawde jest niepotrzebne (chyba, że jest częścią dłuższego tekstu). Podejrzewam, że autor potrafi czytać i trafi to do niego za pierwszym razem. A taki jednozdania opierające się tylko na tym są zupełnie pozbawione sensu. To tyle.
Podsumowanie: Fake zapowiada się nieźle, pracuj dalej, bo widać, że masz zarówno talent, jak i potencjał.