Zobacz pojedynczy post
stary 04-12-2005, 15:24   #361
Laoor Tlearvel
Użytkownik forum

Laoor Tlearvel's Avatar

Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Sosnowiec

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Arcania
Skille: :D
Poziom mag.: 4
Laoor Tlearvel ma numer GG 4795227
Domyślny

Hehe nie wiem czemu ale mi osobiscie sie wydaje iz ten ubdate byl poto by polepszyc druida i sorca ale ten pomysl minie sie z celem :>
Druid wczesnniej mógl kupowac hmm chocby nawet po 1,5k a teraz? mało bedzie osob sprzedawajacych hmmy gdyz trzeba na nie 20+lv niektórzy robiacy je beda sami je uzywali niektórzy odkladali mały % osob bedzie sprzedawac a inni po prostu bedą expic z różdzek i w ten spsób nie beda robic run wiec 40+ levelowi druidi i sorcowie beda musieli odwiedzac sklepy w potrzebie hmmów to samo oczywiscie tyczy sie palladynów czy knightów potrzebujacych hmm do tej pory jeszcze palladyn czasem mógl robic hmm a teraz bedzie to mógl robic od 24~~lv Hmm może i nie narzekam bo wiele rzeczy bedzie ułatwiało gre ale z hmmami moze być naprawde problem w zdobyciu a trzeba miec naprawde dobry lv i mlvl zeby kupujac hmmy po 2,5k zwracalo sie to w loocie z potworów moze nie mam racji gdyz poki nie bedzie ubdatu tego sie nie sprawdzi ale taka jest moja prognoza
Laoor Tlearvel jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.