OMG..... LUDZIE CO WY GADACIE.........
Jak czytam wasze wypowiedzi to nie wiem czy mam sie smiac czy płakać
Gadacie jakies głupoty typu "zepsuli knighta" --- eh i tak prawie każdy lepszy knight wolał kupic uhy w sklepie a nie siedziec godzinami na kupowaniu uhow i zaten czas isc np na roty i to odrobic albo na cos lepszego na czym sie duzo zarabia bez kosztow a zato bedzie mozna 4 razy czesciej puszczac exori utevo luxy haste itp wienc BIG +
Teraz co do palla ..... Oh straszne łamiące speary mam palla od updata i mi to WCALE NIE PRZESZKADZA!!! To ze wy wolicie skilowac zamiast isc poexpic to wasza sprawa ja prawie wogule nie trenilem i mam 79 dista przy 54 lvlu wienc nie ma co sie martwic o skile.... dalej teraz palek puszcza vity 2 razy czesciej wienc + noi moze kupowac manasy i vitki jechac zamiast uhow wienc jest samowystarczalny a co do boltow i arrowsto i tak wiekszosc kupuje w sklepie a jak sie robi samemu a jak juz samemu to mozna cos bic o to chodzi aby afkerow nie bylo bo stoja i nic nie robia i tylko se chcieli zarabiac KONIEC TEGO DOBREGO gra jest po to aby grac a nie paczyc jak idzie kasa... wienc kolejna profesja + Teraz co do druidow i sorcow no to duzo zmian many wiencej czeba na spelle i dobrze nie bedzie tyle farm noi nie bedzie tego typu wypowiedzi "ale ty masz slaby magic na ten lvl" noi mam stac pod depo i robic magic ta?? ja wole expic i robic magic a nie stac i sie gapic na postac.... Różdzki kolejny + np huncimy dragi z summonami i szczelalismy hmmami aby wspomoc a tak ciach rozdzka walimy i do tego mozemy hmmy rozdzki wala z daleka tylko ta najlepsza z bliska... wienc kolejny + a mana podczas czekania na resp urosnie

wienc same + wg mnie no moze jedyny minusik to to ze ue od okolo 60 lvla ale im trudniej tym ciekawiej wg mnie ta gra dawniej byla za latwa...
Wiem ze zaraz beda wypowiedzi typu co ty gadasz itp ... ale to mnie nie obchodzi a i sorka za ortografie
EDIT 1:
A i jeszcze jeśli chodzi wam o to ze hmmy za drogie to mozna zamist nich rozdzek uzywac a wiekszym lvlowym sorcow to chyba nie przeszkodzi aby troche wiencej placili i tak maja kasy .......... a tak mogli miec run powyzej uszu a tak beda mieli mniej

EDIT 2:
A i zapomnialem o kolejnych plusach jakimi sa nowe grafiki i to ze teraz mozna bedzie robic summony 4 razy czesciej +) co ulatwi trening palkom i knightom a sorcom i drutom huncenie i przepraszam troche za styl ale pisalem pod wplywem nerwow troszke...