Zobacz pojedynczy post
stary 04-12-2005, 19:52   #390
slimaczek
Użytkownik Forum

slimaczek's Avatar

Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Kościan

Stan: Na Emeryturze
Imię: Topork
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom: 87
Skille: 84/83
Poziom mag.: 7
slimaczek ma numer GG 1217938
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Michael Jackson
Wszyscy mowia o jakis efektach swietlnych;o o co chodzi bo ja nie mam pojecia????
Nikt tutaj nie mowil, jak juz to byl screen na tibianews ;P Wczesniej wszystkie swiatla robily jasnosc, teraz np. torch bedzie robil zolte swiatlo a ognisko czerwone swiatlo. Wczesniej to juz bylo w tibii, ale cipowie jeszcze nie wykorzystali tego zeby serwer wysylal informacje o kolorze swiatla.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Platonikus
Jeżeli wystąpią lagi to tylko wyłącznie przez twój PC ... Z tego co zaobserwowałem to minimaly wymóg do grania troche sie podniesie a to za sprawą np. kolorowych świateł, fal na wodzie itp. Ale i tak ta grafa bedzie mi się podobała Już nie moge patrzeć na starą tibie xD

Odnośnie czarów dla knighta *i malych magów:
Exana pox -30 many
Utevo lux - 20 many
Exevo pan - 120 many
Utani hur 60 many - trwać bedzie 30 sec.

Exura 25 many
Pozostałe czary:
Utani gran hur 100 many ale trwać bedzie 15 sec.
Utevo vis lux 120 many czas nie sprawdzałęm
Exevo gran mas pox 600 many
Przywołanie potworka - bez zmian
Exevo grav vita 220 many
Utamo vita - 50 many
Utana vid - 440 !
Exori vis itp 20 many
Exura vita - 160 many
Exura sio "name 70 many
Exura gran mas res 150 many !
Chyba all

Pamiętajcie że tyle kosztują nas czary na TEŚCIE.... W przyszłym update mogą sie one jeszcze pozmieniać!
Nono nawet fajnie to wszystko tutaj wyglada, mass healing bedzie czesciej uzywany u h-lvl drutow (ktorych nie ma duzo), exura sio mogli zwiekszyc bo w takim razie pacc sorc\druid bedzie sie mogl uhac mana bardzo szybko, an dodatek nic nie straci w mlv (po update mlv jest naliczany normalnie, a nie paczkami po 20 jak dotąd).Pozatym troche wkurzajace bedzie jak bedzie trzeba to utani gran hur mowic co 15 sek jak ktos bedzie chcial na dluzszy czas ;P

Wypowiadac sie do was nie bede, szkoda slow, jedynie powiem zebyscie czytali ze zrozumieniem bo polowa z was wypisuje bzdury, jak ktos chce zmadrzec to niech przeczyta posty m.in. gremlina.

slimaczek jest offline