Zobacz pojedynczy post
stary 04-12-2005, 20:38   #12
Massior
Użytkownik Forum

Massior's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko

Stan: Na emeryturze
Imię: Evuller
Profesja: Knight
Skille: 70
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jerkov Thundersword
A co mnie obchodzi jakis Seromontis, Bubble czy Eternal Oblivion? Nie znam ich...
A skoro dla was 100 lvl nie jest niczym szczególnym bo jest dużo 100 lvl i kilku 200, spróbujcie sami nabić 100 lvl, wielu z was co tak gada nawet 50 lvl nie miało. Tak więc nie mówcie, że 100 lvl nie jest wyczynem. Jeżeli ktoś gra uczciwie bez żadnych cheatów, acc sharingu itp, 100 lvl jest wielkim wyczynem, a to że jest wielu na tym poziome o niczym nie świadczy. Nie ma też znaczenia czy to br, pl, swe czy jakaś inna narodowość, bo w Tibii nie chodzi o zdobycie jak najwyższego lvl i bycia najlepszym. W Tibii chodzi o dobrą i przede wszystkim uczciwą zabawę. Znam paru 100 lvl, niektórzy są mili, tacy ludzie jak Solaile, Dokilo, Uncle Barry, Provident Prodegy czy Lutore z Galany.. A niektórzy to buce i chamy odnoszący się do ludzi bez szacunku i kultury, tak panie Burt Simpson, o tobie mówię (i nie tylko)...
N/C chyba każdy interesuje się losem najlepszych Polaków?? jeśli nie to powtórze Ci... WYJDZ

A tak na marginesie kto powiedział że 100 lvl "jest nieczym szczególnym"??? do czego Ty to mówisz? Każdy patrzy na tą gre pod innym kątem...Niektórzy czerpią z tego przyjemność, a inni grają by panować i być najlepszym (myślę że tych dwóch rzeczy nie da się połączyć ) jakbyś był np w top 3 expa ciekawe jakbyś się zachowywał Owszem ja również znam ludzi na wysokim poziomie i mogę przyznać Ci rację że są Ci mili i są Ci niebardzo I myślę ze samo odnoszenie się do innych na świecie non-pvp i pvp to jest całkiem inna sprawa...

I to jest thread o Julerze a nie Securze

Jeden mach
Jestem w snach
Słodkich tak, że chciałbym tu zostać
Łatwo jak piach jest je rozwiać
Jeśli tylko prawde chcesz poznać...
01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii
01:08 Evuller [8]: ))
01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda
01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem
01:09 Everanor [110]: xD

Ostatnio edytowany przez Massior - 04-12-2005 o 20:39.
Massior jest offline   Odpowiedz z Cytatem