Zobacz pojedynczy post
stary 04-12-2005, 23:32   #15
Jerkov Thundersword
Użytkownik Forum

Jerkov Thundersword's Avatar

Data dołączenia: 19 11 2004

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Massior
N/C chyba każdy interesuje się losem najlepszych Polaków?? jeśli nie to powtórze Ci... WYJDZ

A tak na marginesie kto powiedział że 100 lvl "jest nieczym szczególnym"??? do czego Ty to mówisz? Każdy patrzy na tą gre pod innym kątem...Niektórzy czerpią z tego przyjemność, a inni grają by panować i być najlepszym (myślę że tych dwóch rzeczy nie da się połączyć ) jakbyś był np w top 3 expa ciekawe jakbyś się zachowywał Owszem ja również znam ludzi na wysokim poziomie i mogę przyznać Ci rację że są Ci mili i są Ci niebardzo I myślę ze samo odnoszenie się do innych na świecie non-pvp i pvp to jest całkiem inna sprawa...

I to jest thread o Julerze a nie Securze
Dziwnym trafem nie każdy, bo mnie interesuje bardziej moja postać, a nie ludzie, których nigdy nie spotkałem. Nie będę wychodził, gdyż nie jest to forum propagandowe, więc mogę być przeciw. Słyszałem to wiele razy że 100 lvl jest niczym szczególnym, tak więc mówię to. Jakbym był w top 3 expa to musiałbym zrujnować całą przyjemnośc z tej gry i rl, a zachowywałbym się tak jak zachowuje się zawsze bo mi nie zależy na byciu najlepszym. I bycie najlepszym a stosunek do ludzi ma ze sobą związek. Jest to temat o 200 lvl nie o julerze więc mogę podawać przykłady z całej Tibii. Btw Polacy z lvl 100+ których spotkałem to jedni z najgorszych hlvl noob w całej Tibii.
Any more questions? -.^

Ostatnio edytowany przez Jerkov Thundersword - 04-12-2005 o 23:34.
Jerkov Thundersword jest offline   Odpowiedz z Cytatem