Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jinikao
Napisze cos od siebie   Flakon pada bo ma nowego ownera  Polacy boja się walczyć ponieważ jedni nie chca bo mysla ze sie im uda grac bez problemów na Askarze, a jedni sie boją. Askara źle skonczy jeśli taki np Weliax nie dostanie delete albo hacka nie bedzie miał.
|
Oh troche nie masz racji w tym co piszesz , fakt ze Flakon ma nowego ownera(ciote) to jest prawda , ale w to że polacy boją sie walczyć to nie dokonca , poprostu nikt polaków nie bije więc i oni nie biją ich , ale za sobą nie przepadają. Moim zdaniem wojna będzie i to niedługo , lecz czas jest na kożysć szwedów i tych co są po ich stronie , bo jak można zauważyc biją oni szybceij lvl niz polacy!A co do Weliaxa to typowy sharing acc... nawet pisałem o tym na forum tibia.com jak to zalogował się w Poniedziałek o 13.00 a we wtorek o 21.00 bez przerwy był online. On jest praktycznie tak codziennie tz. 20-24h na dobe , nie mowiąc już o jego bezpraktycznych oskarżen wobec np. Safi Askara ktorą oskarzył ze dzieli acc , chociaż ja wiem ze nie dzieli. Nawet śmieszne jest to ale napisał ten szwedek że ona nie ma expic bo jakis inny szwedek musi ją przebić w lvl.
Podsumowując Askara może mieć swoją przyszłość wszystko leży w rękach HLVL polakow.
Pozdrawiam!