Ja zbieram kolorowe Bp i bagi (mam ich z 50) , robaki , których mam ponad 8K(uh-maker itak w godzine z 100 zużywa) , kusze i luki kolekcjonowalem od 14do 16levela jak chodziłem na zamek ale odkad przeniosłem się na ghostland to juz nieaktualne

. Zbieram tez itemy ktore sa drozsze a Ab(chain armory, logn swordy, battle shieldy itp.) i co miesiac wysylam je parcelem do samego siebie do AB i ide je selnac

. A tak ogólnie lubie mieć różne itemy takie jak swordy/axe/cluby itd. Obecnie męcze się bo mam strasznie dużo itemów na sell i nie moge się już połapać napisze je tutaj jakby ktoś chciał kupic

- 2 plate armory, nieskończona ilość robaków, różne ringi (power,life,dwarven itd.) , dragon shield, noble armor, devils helmet , 10 battle hamerow , bolty i strzały, a reszty nie chce wymieniać bo jeszcze mnie zbanują za spamowanie bzdurami
P.S. : Zapomniałem dopisać tego co zbierają pewnie wszyscy powyżej 20levela, otóż kolecje jedzenia

nie będę wymieniać bo nie mam myszki i nie wejde na tibie a nie pamietam ile czego mam, ale wierzcie mi ze duzo.