Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jerkov Thundersword
Dziwnym trafem nie każdy, bo mnie interesuje bardziej moja postać, a nie ludzie, których nigdy nie spotkałem. Nie będę wychodził, gdyż nie jest to forum propagandowe, więc mogę być przeciw. Słyszałem to wiele razy że 100 lvl jest niczym szczególnym, tak więc mówię to. Jakbym był w top 3 expa to musiałbym zrujnować całą przyjemnośc z tej gry i rl, a zachowywałbym się tak jak zachowuje się zawsze bo mi nie zależy na byciu najlepszym. I bycie najlepszym a stosunek do ludzi ma ze sobą związek. Jest to temat o 200 lvl nie o julerze więc mogę podawać przykłady z całej Tibii. Btw Polacy z lvl 100+ których spotkałem to jedni z najgorszych hlvl noob w całej Tibii.
Any more questions? -.^
|
Powiedz mi... skoro temat jest o 200 lvlkach a Ciebie to nie interesi to po co się wypowiadać? I widze że temat zmienił się w opowieść o Polakach z 100 lvl  Są różni ludzie i zapewniam Cie że NIE każdy Polak 100+ jest nOObem 
Musiałeś źle trafić...
A skoro masz na uwadze tylko własną postać to skup się na niej i życze Ci żebyś zobaczył jak to jest mieć 100 lvl...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jerkov Thundersword
A co mnie obchodzi jakis Seromontis, Bubble czy Eternal Oblivion? Nie znam ich...
|
Słodkich tak, że chciałbym tu zostać
Łatwo jak piach jest je rozwiać
Jeśli tylko prawde chcesz poznać...
01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii
01:08 Evuller [8]:  ))
01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda
01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem
01:09 Everanor [110]: xD
|