Zobacz pojedynczy post
stary 05-12-2005, 17:52   #23
Misza
Użytkownik Forum

Misza's Avatar

Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: -+*≡☼SZWECJA☼≡*+-
Wpisy bloga: 3

Domyślny

Morun, ty taki mięczak jesteś ^^ Zginąłeś raz na Femour Hills od random PK i już się bałeś z depo wychodzić ^^ Co najlepsze Morun zawsze pyskował, że to ja sprowadziłem na niego nieszczęście, że zablokowałem drogę, etc. Przykład: DS na Ghostlandzie, w takim jakby "sanktuarium" - Morun biegnie, oczywiście pierwszy. DS tez biegnie, tyle że na nas. Skelecik rzucił się na Moruna, ten ucieka. Pokaże jak mniej więcej ta sytuacja wyglądała:
--------
oooooIo Legenda:
ooDoMoo - = ściana o = podłoga
ooooJoo D = DS M = Morun J = Ja
-------- I = Ktoś inny, kto też poszedł z nami na eksplorację

Należało więc biec w prawo [==>]. Morun nie miał żadnych przeszkód, ja biegłem po zupełnie innym torze, a ten padł, bo się zatrzymywał i walił w DSa z HMM -.-" Jak mu o tej sytuacji niedawno przypomniałem, to się drań tłumaczył, że "i tak bym padł, więc chciałem przynajmniej go zatrzymać". Jaaasne, a ja nie gram w RL Tibię, bo na 340 lvl z DSL, MLS i innymi best rare gra jest nudna -.^
Ty Morun porządnie grać nie umiesz, nie wytrzymasz na Harmonii długo [dla niego mana za wolno rośnie, runki są za słabe, potwory za mocne i dają za mało expa. A skille i mlvl za wolno rosną...]. I na następny raz używaj mocy of szukaj button.
@EDIT: Zapomniałem: Morun, ty i PACC, hahahahaah... Nie mówię, że nie masz kasy, bo masz, ale "będzie Ci szkoda", jakbyś po prostu nie mógł powiedzieć, że kupienie PACCa nie jest ZBYTNIO zależne od siebie [siły wyższe ]. Ja za to planuję wykupienie Microsoftu i założenie na jego miejscu wytwórni papieru toaletowego wykonanego z kartek ksero...

Ostatnio edytowany przez Misza - 05-12-2005 o 17:56.
Misza jest offline   Odpowiedz z Cytatem