Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Niemozolny
Oh troche nie masz racji w tym co piszesz , fakt ze Flakon ma nowego ownera(ciote) to jest prawda , ale w to że polacy boją sie walczyć to nie dokonca , poprostu nikt polaków nie bije więc i oni nie biją ich , ale za sobą nie przepadają. Moim zdaniem wojna będzie i to niedługo , lecz czas jest na kożysć szwedów i tych co są po ich stronie , bo jak można zauważyc biją oni szybceij lvl niz polacy!A co do Weliaxa to typowy sharing acc... nawet pisałem o tym na forum tibia.com jak to zalogował się w Poniedziałek o 13.00 a we wtorek o 21.00 bez przerwy był online. On jest praktycznie tak codziennie tz. 20-24h na dobe , nie mowiąc już o jego bezpraktycznych oskarżen wobec np. Safi Askara ktorą oskarzył ze dzieli acc , chociaż ja wiem ze nie dzieli. Nawet śmieszne jest to ale napisał ten szwedek że ona nie ma expic bo jakis inny szwedek musi ją przebić w lvl.
Podsumowując Askara może mieć swoją przyszłość wszystko leży w rękach HLVL polakow.
Pozdrawiam!
|
Masz racje Polacy nie boja sie walczyc, oni raczej hm... nie potrafia walczyc. To chyba lepsze okreslenie. Wojna moze i bedzie ale Polakow mozna okreslic tak: walcza jak nigdy, przegrywaja jak zawsze

.
A propo new owner Falkona to to nie wiem jaki glab mogl sprzedac jeszcze wiekszemu glabowi chara ktory jedyne co potrafi to deadowac na szwedach (moglby chociaz stac w pz, jak nie potrafi 82 MS uciec przed max 93 RP ).
Co do Safi Askara to nie wiem czy dzieli czy nie, ale jak ktos jest online ~po ok 18-20h na dobe przez kilka tygodni to podejrzane.
Over & Out
Karwal