jak dla mnie samo dawanie na serwer niedopracowanej strony jest zmarnowanym czasem.
dajmy na to ze uzytkownik XxX wejdzie, a ze jest wzrokowcem od razu porazi go layout (imo jakis taki mdly) i juz masz minusa u goscia. Nastepny krok - wlazi na info, moze jakies fajne informacje, a tu klops - wszystko to czego nie ma na stronie.
Moze to sa takie *******ki ale uwierz ze dla wielu osob dosc wazne.
!!! Uwaga !!! Teraz podam swoj pomysl i jakbym ja to rozwiazal
Po prostu kiedy strona osiagnie dosc duzy sukces (czego ci serdecznie zycze) to zrzuci sie gownazeria ktora bedzie ci pisac *******y w ofertach. Wiec moze wprowadzic moderowany system.
Wiem, moze jezeli na 10 minut rzucac bedzie 100 osob swoje oferty to moze nie wypalic ale przeciez od czego jest wprowadzanie kolejnych osob w formie moderatorow? Mysle ze to najlepsze lekarstwo na szerzenie sie glupoty na internecie.
Dalej, wedlug mnie najlepiej jest w momencie rejestracji podanie swojego nr i hasla zebys mogl sprawdzac poprawnosc danych

<j/k>
a tak na serio to sprawdzanie czy "login był nazwą postaci, która istnieje na którymś ze światów Tibii " jest przesada bo moze ci przeciazac serwer to sprawdzanie. po prostu zaufaj w ludzi i pozwol im podawac dowolne loginy do logowania a do pisania ofert nickow z gry
Hmm. dodalem swoja oferte i kolejna rzecz ktora mnie boli:
mianowicie po dodaniu oferty powinien byc odnosnik od razu do strony z ofertami. tak bedzie wygodniej - nie sadzisz?
Cytuj:
Polaczono z baza danych
Dodano
|
Troche to takie zimne, moze napisz "Dzieki za dodanie oferty, przychodz czesciej i zapros kolegow

" albo cos w tym stylu zeby to mialo rece i nogi.
Jak mowie, niby nic ale jak znajdziesz takich 10 i je poprawisz to od razu chetniej bedzie sie wchodzic na strone