Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pieciax
Mam pytanie: obecnie mam na sobie leather boots i crown armor, i zastanawiam sie czy zakupic dragon scale mail czy steel boots: oba wybory spowodują ze suma mojego pancerza bedzie zwiekszona o 2, jest jakas róznica co lepiej kupic?(na moim swiecie cena steelów jest nieco niższa od dsm)
|
Patrząc na to ekonomicznie - Steel Bootsów nie zmienisz do końca gry w tibie, a DSM zmienisz tylko raz, ale to na wyzszym levelu. Chociaż jest taka nie pisana zasada, ze zawsze zmienia sie armor

. Ja bym na razie kupił DSM.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pieciax
Drugie pytanie: w którym momencie warto załozyc AoL? kiedy jeden z przemiiotów który sie nosi jest wart wiecej niz 50k czy jak ich suma przekracza tą wartosc? czy majac AoL wypada tez plecak przy smierci, czy tylko traci się Aol'a?
|
hmmm... Przy smierci wypada tylko AoL, Backpack zostaje. Sądze, ze najbardziej sie oplaca kupic AoLa jezeli mozesz
naprawde duzo stracic. Bo dla, np. tylko BoHów, neee. Ale dla DSM, BoH i MMSa juz tak. Zalezy tez od tego co nosisz w bp. Jezeli jestes knightem i expisz z D Lance, a w bp masz bright sword/fire axe i MMSa/Demon Shielda to przydalby sie AoL; lub jezeli jestes sorkiem i masz runy powyzej 50k. Wez pod uwage, ze z AoLem przy dedzie ZAWSZE stracisz 50k.
†††
I am the pure flame that burns
I am Sirius son
I am the infinite space
I am the most conquering One