Zobacz pojedynczy post
stary 06-12-2005, 12:38   #22
Kabanosek
Użytkownik forum

Data dołączenia: 26 09 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vixi
lol owszem padl yunichi i prawie;/ katmai ale to nie znaczy ze to jakas nagonka na polakow to jest propaganda . a co do wczorajszego dnia to owszem padlo paru polakow ale w wiekszosci z wlasnej winy . to oni zaczeli mnie atakowac wiec padli. anty sam tego chciales;p. i prosze zanim ktos jeszcze nazwie mnie zdrajca to moze najpierw przypomni sobie 1 wojne jak to ja liczylem na was i sie nie doczekalem... i to nie wy a NG mi pomoglo i kicknelo swojego rodaka ratujac polakow. ( btw. i to katmai byl kompanem erusa )

p.s. peero tobie to chyba sie cos poprzewracalo od tego PG bo dobrze wiesz ze planowales atak na NG jeszcze zanim padl yunek wiec nie strugaj teraz niewiniatka

yunek masz u mnie wieczny szaacunek, jestes naprawde dobrym czlowiekiem
TA vixi ty i ten kiroy to jestescie noobki kiroy zachowuje sie jak 10letni chlopczyk.....Kapuje Ng itd. a ty vixi jestes falszywa.
Gdy vixi jest online to pisze do mnie takie pytanie "Jaki Lv,Gdzie expisz?" tylko to ci w glowie nie moja wina ze grac nie umiesz ty mialas 70lv ja mialem 65lv za 5 dni patrze ja mam 70lv i vixi tez 70 wiec sie nie dziwie i nie mowcie ****a o rasizmie bo ty vixi to jestes taka su** ze jak cie widzie to mi sie nie dobrze robi a kiroy znalazl sobie wymowke ze cos mu zrobili w grinders (LOL) Noobs ***ane szwedzi ale wiem jedno zobaczycie polacy wygraja wojne i nie bedzie laski dla vixi i kiroya Bye Bye
POLAND RULEZ
Kabanosek jest offline   Odpowiedz z Cytatem