Ty Misza to weź się nieodzywaj -.- Po pierwsze niepiszesz na temat. Po drugie nikt Cię nieporsił abyś pisał takie łupoty. niepowiem to prawda - to bymy moje początki w Tibii.... Po trzecie ja przynajmniej niezmienam servera co 1-2 miesiące, tylko z tego powodu, że gonił Cię pk... A teraz taki "mądry" jesteś bo przeczytałeś troszke o Tibi. Jeżeli chodzi o runki mane itp to mi odpowiada i niepisz czegoś co wymyślisz bo z twoją wyobraźnią niejest najlepiej. A na temat PACC Ty się zamknij, bo odkąd jesteś w nowej klasie to ten "kundel" (Misza będzie wiedzieć o co chodzi

) kompletnie mózg Ci "przemielił" a ponadto daaawno się pożądnie niewidzieliśmy, i niewiesz czy chce kupić pacc czy nie...
Czyli podsumowując Ty Michałku nieodzywaj się jak Cię nieproszą, szzcególnie nie na temat oraz z "starymi" wiadomościami...
@EDIT: Jakbym miał opisać Twoje początki w Tibii to można by to wysłąć do "Maratony Uśmiechu" lub do czegoś w tym stylu...
@EDIT2: Jeśli chodzi o tego DS'a to uratowałem Wam (było nas 3

) tyłek, bo nielicze tu już tego, że gdy uciekaliśmy to Ty lagi miałeś i dosłotwnie "latałeś" w przejściu, które z tego co pamietam było na 3 kratki...