Hehe - Shad siedzi obok mnie i mówi "Ja bym teraz postrzelił Moruna, ale kit z tym". Po pierwsze - pierwsze lagi [takie w których bym biegał po korytarzu nie wiedząc o tym] miałem... dopiero na OTSach. Po drugie - nie zmieniałem servów tylko z powodu PK - gdybym chciał, Ella by uciszyła każdego z lvl mniejszym od niej, a rozmawiałaby z każdym kto miałby większy [zresztą, ona nigdy nie atakuje pierwsza - tak samo Xol i reszta ekipy]. Zmieniłem na Honerkę, bo mi się znudziła Pythera - cały czas kolejki i zajęte expo. Z Honery na Pytherę, bo brak mi było PvP [chociaż mój pierwszy PK style był dopiero na Vinerze ^^]. A co do tego "Maratonu", to proszę bardzo - wysyłaj. Może nawet to być Tibijski "Maraton", żeby ludki skapowały "o so chosi". Tak się składa, że moje początki były mniej śmieszne od twojej gry teraz ^^. Nie będę pisał o co mi chodzi, bo nudzi mi się stukanie w tą klawiaturę, żeby udowodnić ludziom, że "wszyscy są głupi, tylko nie ja!". Jak ktoś pragnie zobaczyć jego grę, niech obserwuje postać Gather Jaco na Harmonii. Zauważyłem, że Morun z niej korzysta ^^. I ostatecznie niech zerknie na OTS Your Dreams [tak tak, wiem, zakazane, ale chcę pokazać Morunka] i poszuka postaci o nicku Morun Kous... Bożeee, ja to wpisuję częściej niz mój nick... Też nie lubię takiego zbitego tekstu... A jakby komp/net teraz walnął to bym użył powszechnie znanego urządzenia zwanego kijem baseballowym.
CyA!!!!!!11111oneoneoneraz~
@Vil: Ale ja to uwielbiaaam ^^
Ostatnio edytowany przez Misza - 06-12-2005 o 14:24.
|