Chcialbym sie mylic !
Panowie przede wszystkim pozdrawiam wszystkich
I wyrazy szczerego wspolczucia dla Raxilona, mialem raz przyjemnosc z nim rozmawiec i wywarl na mnie wrazenie kulturalnego i otwartego na argumenty czlowieka.
Wojna jest niszczycielska i zostanie moim zdaniem przez Polakow przegrana przede wszystkim dlatego ze Szwedzi wiedza ze moga na siebie liczyc i to dodaje im skrzydel, a Polacy wiedza ze nie moga na siebie liczyc i to uniemozliwia jakiekolwiek dzialanie z naszej strony.
Ja sie nie mieszam w wojne bo jestem nobkiem ktory gra w tibie dopiero 4- miesiace wiec niewiele wiem, niewiele umiem i nikogo nie znam.
Chialbym rowniez zlozyc wyrazy uznania Bialym Wilkom - jestescie ze soba na dobre i na zle i to was wyroznia.
To wlasnie dla przyjaciol warto grac w tibie.
I zadziwia mnie postawa postaci ktore zmieniaja gildie powiedzmy 2 razy w tygodniu moim zdaniem ma to niewiele wspolnego z lojalnoscia i dziwi mnie to ze ktos przyjmuje ich w swoje szeregi.
My potrafimy sie jedynie klocic i wzajemnie oskarzac co jest szczegolnie widoczne w tym temacie jak i w obsidian war.
I to sie nie zmnieni bo do tego zmusza nas niejako nasza Zlota Wolnosc Szlachecka.
Ostatnio edytowany przez Dodi Brae - 06-12-2005 o 18:04.
|