Bez kitu w****ia mnie to juz,na c*** dpft zrookowalo go?gratz,mam nadzieje ze jak mnie shakujecie to tez mam nadzieje ze mnie zrookujecie,bo to taka duma zniszczyc czyjas robote.Co do botow ****icy dostaje nieziemskiej,wierzcie lub nie,ale nigdy w zyciu bota nie uzylem(nie umialem jednego ktorego mailem wlaczyc

PPP...ale to inna bajka,hehe).Gdzie wasze skille do c***a,tak mnie to wnerwia ze nie opisze tego,a potem zajakwa zabilem typa bo mu kombo z 7 sd wyejbalismy...nawet nie wyjmujac ich z plecaka--'.
Ktos tam walnal ze ldierzy sie zmieniaja,wiesz czmeu odszedlem z lidera?bo niemam neta...i masz odpowiedz,wiec jak gowno wiesz to sie nie wypowiadaj.
Dawno ****a tak zly nie bylem--.
Mówcie co chcecie ja wiem jedno że to dpft pierwsze uzyło botów...nigdy zadnego z was nie insultowalem,o fosifku napisalem an forum to co mysle,bardziej chciwego goscia niz on na Arcani niema.
Co do swe wiedzcie ze ja nie jestem az taki ufny i wiem cyzm sie moze skonczyc ich powrot na Arcanie.
Co do ca'fuza nielubie kolesia i nieszanuje,ale jest nam potrzebny iz trudem ale przekonali mnie ze pomoze wygrac to gówno,bo wojna tego nie nazwe.
O Morxie Lind gadaj sobie co chcesz nie znasz go,ja go poznalem przez tą wojne i serio wporządku koles.
Co do Linda,zawsze bedziesz moim qmplem i nie zmieni tego ta wojna,jedno jest pewne wiele ona zmienila i zastanow sie czasami co pleciesz..
Medivh na pocztaku mnie wnerwiales strasznie kozaczeniem,ale ogolnie po glebszych rozmowach stwierdzam ze jestes rowny

.
Chcialem wyjsc z wojny...ale po tym co widze na tej wojnie wole chyba zeby mnie zrookowac,z niczym ani nikim sie nie liczycie,zero zabawy,tylko bezwzgledna rzadza zabicia kogos/zniszczenia go.Co krok rasizm i głupie texty.Dziwi mnie to,bo ja takiego czegos niemam...
Pozatym nawet jesli bym wyszedl z wojny to z kim mialbym grac?jak rl qmple jakich mam i to pokazali to ljubo,sisterr,rexsi,falain,lindlay,tharowie,zylas i geddarm.Sądze że jeszcze Delysid jest kolesiem godnym tego miana,chociaz jego krotko znam...Ng mnie potrzebują i ja o tym wiem,wiec ich nie wliczam.Czemu niema tu Notopa albo Tomasiego?Niech sobie sami zadadzą to pytanie.
Więc oswiadczam albo wygramy to gówno,albo będe nocnym koszmarem dpft.Gl{zawsze mozecie mnie shakowac,co wam radze pospiesznie zrobic,dobrze to faremu idzie,nie arrisku?

(wiem,wiem,niemam dowodów

)}
nara do zobaczenia kiedy modem odzyskam.