Zobacz pojedynczy post
stary 06-12-2005, 18:26   #30
Bolexus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 08 2005
Lokacja: Szczecin

Stan: Aktywny gracz
Imię: Bolexus
Profesja: Sorcerer
Świat: Chimera
Bolexus ma numer GG 1846217
Domyślny

Wiec draverika poznalem dawno temu w dziwnych okolicznosciach ale kit z tym.Nie bronie go tylko mam ten film skomentować:/O tym co zaszło już jakiś tydzień słyszałem ale filmik dopiero przed chwilką obejrzałem.Jak już nie na jednym filmiku było pokazane. Ktoś dogania w levelu Taifuna to ten znajduje se pretekst do zabicia go.Nie wszyscy w Dusk~ sa tak *******i jak ich lider. Np na tym filmiku widać pare osób które sie w to nie mieszały i sie pytały o co chodzi broniąc poszkodowanego. I nie czaje jeszcze jednej rzeczy. Skoro ten ich lider to taki kozak od 7 boleści to czemu sam nie nawalał draverika? Może to jest najlepszy kumpel Sarandiela i tak samo szkoda mu było kasy na runki? Ogólnie to ta ich gildia jest najlepsza na furorze ale jak w takim tempie bedą zabijać kolejnych to sie to zmieni.

19:11 Conrad Ma'Fer: why drava? 19:11 Conrad Ma'Fer: bedzie hunted?
No. Była to jedna z niewielu osób które przynajmniej grały na tych serwach co ja i ktore uważałem za wporzo.Widze ze jednak *** kładzie na te gildie,jednak patrząc na jego level można rzec ze bedzie nastepny :/:/

19:09 Thellionn: QRWA KARZDY MA SIE PODPORZADKOWAC JAK NIE TO NAKłADAJ TAIFUN KARY N/C

19:13 Dalanthi: taifun w guildi nie powinielismy tak robic;/
19:13 Imargam: dalanthi masz inne poglady?
Dala~ walczył na początkach pandori,podczas gdy ja tam praktycznie zaczynałem grać,inna sprawa ze wojne polacy przegrali i sie z honorem przeniósł na inne serwy, choć na pandori mimo iż rządzili szwedzi to serw był lepszy niż to co sie dzieje teraz na Furorze.

Dobra w sumie to co ja bede pisał. Wszyscy podporządkujcie sie Liderowi bo o to chodzi w tibi zeby jedna osoba serwerem rządziła. Jak sie nie podporządkujecie to zmieniajcie serwery bo Taifun jest szefem,to jest jego serwer i nikt nie ma nic do gadania.

Ostatnio edytowany przez Bolexus - 07-12-2005 o 06:34.
Bolexus jest offline   Odpowiedz z Cytatem