@ Wszyscy.
Żal, Swietej pamieci Manhir napisal ze Tu maja byc wasze pos.rane linki z photobucketa/imageshack'a/innego g o w n a. klócic to sie mozecie jak jestescie online, a nie nabijac i trushowac temat. wiec prosze o zdjecia, a nie pos.rane 3 zdaniowe odp. Lekko mowiac, nie chce ale skrytykuje niektore osoby:
- Squall, kogo to obchodzi
- Witmac/Tharkos, Dobrze i sraj na to ;p
- 'hip-hopowiec' , nastepny Mystic Natka plz.
- Zeti, SRY edutuje ten post 7x po to zeby pozdrowic moja babcie z USA, mame ktora wlanie spi, siostre, psa, zolwia, krolika, kota, swinke morska, KRYSTYNE Z GAZOWNI etc. ~
- Diamonic, Grevamba z tego co wiem jest to inteligenty i prawde mowiacy czlowiek ktorego powienies posluchac a nie pierd.olic farmazony.
- MetiuII, poczytaj regulamin, nabij posta, wyzyj sie na mądrzejszych, pochwal sie jestes JOŁ, masz 13 lat ( sram na to ), ale jesli chcesz cos powiedziec na forum to powiedz cos normalengo i pomysl nad tym 3x a jezeli to nie pomaga, uzyj guzika 'edytuj'.
@ offtopic.
Dla mnie przykladami sa tacy ludzie, ktorzy wiedza co pisza i wiedza co chca napisac np:
- Grevamba.
- Platonikus.
- Dr. Omader.
@ Down: Squall,
Ten post jest dedykowany dla ludzi ktorzy chca sie czegos nauczyc, bo wiedza ze sa mądrzy =], btw. nie nabijaj postów, tylko napisz na gg/mail/pw.
' zaczynacie sam '
- Zaczynacie - Liczba mnoga.
- Sam - jeden, osobno - liczba poj.
Zdecyduj sie czlowieku =]
~ Podpisu nie bedzie, Anię dopadle grypa. ;p
Ostatnio edytowany przez Roni - 07-12-2005 o 00:27.
|