Zobacz pojedynczy post
stary 07-12-2005, 07:38   #51
Szczepan
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 01 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aivya Zego
Co do tego to sie nie zgodze. Cos mi sie wydaje ze ty tak naprawde gowno o knightcie wiesz dla twojej wiadomosci to 12lvl nie ma szans zeby zabic 21lvla z skilami chocby takimi jak ma ten poprzednik co sie przed nim tak zasadziles a zaloze sie ze ty umiesz grac knightem tak jak moj kumpel wbic skile i stac pod dp do znudzenia hehe a tak wogole to wydaje mi sie ze lvl robi wiecej niz skile bo sam mam tragiczne skile a zlvla na lvla widac ze hity poprawiaja sie zauwazalnie..

A robiles kiedys duele? Zaloze sie ze taki 12 lvl ze skilami po 60 bedzie lepszy od 20 lvla ze skilami po 40-50, chyba ze ten 20 lvl ucieknie bo jest szybszy. Sam mialem najta na 16 lvlu ze skilami po 70/67, potem w 2 dni wyexpilem 20 lvl (jakies 3-4 h na zamku ), dzieki skilom szybciej wbija sie lvl, a nie dzieki wysokiemu lvlowi (chociasz czasem i lvl sie przyda np. na dragach itp.).

Odnoscie update to na tibia.org.pl pisza prawde, znam 2 senior tutorow i oni mowia to samo (Bo identyko lista dostali), i na tsie juz widzieli, ale im pg w glowie wiec zaduzo na tsie nie posiedzieli :<.

Jako ze mana szybciej bedzie rosnac, 20 many urosnie w jakies 6 sekund, wiec exori vis to nie glupi pomysl (sila tego jest jak hmm a hmm mimo ze 5 ladunkow kosztowal bedzie 280 many), z drugiej strony różdzki które maja amunicje na mane zrekompensuja braki w runach, gdyż najsilniejsze walic beda z sila porownywalna do hmmow, a pochlaniac beda 13 many, wiec jeszcze lepiej niz z exori vis.

Ci co mowia ze update sux to poprostu jacys dziwni ludzie, bojący sie zmian, najlepiej niech se znajda inna mniej stresującą gre, bo cipy probója zmieniac Tibie na lepsze, a to ze im nie wychodzi to juz inny temat... teraz wydaje mi sie ze upek bedzie najlepszy ze wszystkich (tzn najmniej spieprza rzeczy).
Szczepan jest offline   Odpowiedz z Cytatem