hmmm a więc :
Danubia : na danubii jetem Bogiem b±dĽ byłem zapytajcie sie starych garczyz czołówki kto to był Klothar Dracenfelst na pocz±tku servera

mam tam wielu przyjaciół i zawsze moge tam wrócić

a bad boysi to i tak już szłam

to tylkoKumple Paladinkia nie BB

cowalczyło z Walkdorem belthem itd o freedom
Katmai :
ja byłem z ng i jestem i bede

tylko ze ja nie deklarowalem walki ze swe

to nie aj chcialem walnac mannowa i waldorio jak beda expili

mieliscie takie same zamiery jak oni tylko oni was uprzedzili ?? wiec czemu ich nie rozumiecie ?? zazdrosni ze was uprzedzili ?? zrobilidokladnie to co wy chcieliscie zrobic

a bynajmniej peero fosils itd wiec o co KAMAN ??
Obsidia : a co w tym dziwnego ze ludzie graja po to aby byc najlepszymi ?? no proste ma sie wladze to sie ja wykorzystuje a potem biedni placza ze to niesprawiedliwe , no pewnie ze niesprawiedliwe ale na tym polega ta gra na wojnach na kasie kumplach itd

a NOOBY plakaly jak Peero ze maja placic 15 k za wolnsoc

nie zaplacil tose pojdzie z servera !! ja w przeszlsoci za wojny placilem po 500 k na 60 lvl a ludzie z 80 i 90 lvl maja problem zaplacic 15 k

buehehehee
Obsidia re 2 :
ta NG jest zgrane gralismy razem 2 lata poand wiem co oni zrobia w kazdej chwili zorbia sneaka w 20sekund

na arcani padaly 120 lvl w pol minuty takie ataki robilismy

amcie dowod jak sie nadzial erus i spolka hrhrrh

jestesmy w stanie czekac na was kazda ilsoc czasu jak tylko zlapiecie pz locka i po was

chociaz byscie byli w 30 to i tak ebdziemyczekac na okazje

anwet zakladajac ze NG by przegralo ta wojne to nasze sneaky by was zabily

proste

tak bylo nie raz mozna byc slabszym i wygrywac wojny

jak na arcani

dlatego po co te gadki trzeba bylo zaplacic 15 k i miec wzgledny spokoj

teraz za pozno

szkoda peero bo arz blagasz owolnsoc an drugi dzien dzien mnie wyzywasz all time ?? czy to nie dziwne ?? SHR ??
Obsidia re 3 :
Jezuuu Borgo ty mnie nie dobijaj jak Pitt ... to byla tylko jedna exiva a Pitt jakby juz hunta mial

spokojnie nie dam ci krzywdyBorgu¶ zrobic

uszy do gory

i lec na skale i zawyj jak wilk

hrrhhr joke Słoneczko
Szikaka :
Paweł czy cie ... ?? jak mogles dac swoje zdjecie tutaj i to jeszcze te

bueheehehehhehe!!! Vixi nasz bro dał rade
Vixi:
zawsze z ng od Arcani wiec co sie dziwic ze nie gra z nielojalnymi polakami ?? jak walczylismy z erusem to nikt nam nie pomogl tylko NG a etarz nagle odezwali sie patrioci co siedzieliw depo jak my walczylismy za wolnosc

to nikogo nie bylo

tylko NG nam pomoglo plus grupka osob jakPretorian Awolver Nazgool Elder Nagan i pare innych osob a reszta choc miala lvl to anwet nosa nie wystawila z depo !! i tym osobom nalezy sie szacunek Forever !! bo to oni walczyliza wolnsoc polakow ktora teraz nieliczna grupa straci
Awolverku : masz racje tak było , ale nie lazilo o to aby cie zlekcewazyc tylko po co miales walczyc jak mogles expic tzn tak mialo byc a mysami bysmy jzu och dobili .... choc amsz arcje to zwyciestwo to takze twoja zasluga przyjacielu Respect 4EVER 4DON
Obsida rre ....
a wiec Peero dolaczyl do zaszczytnego grona katmai i Yuna ( faktycznie YUn czlowieku jestes wielki !! Respect Forever 4YOU ) a reszta polakow codolaczyla etz beda kicknieci raczej kazdy kto nie jest w BOOM jest free a wiec kto chce niech gra nie musi nic placic kto jzu nie chce tu grac niech nie gra
Nowe servy :
na nowe servy idzie ekipa z Hiberny

oni sami polakow wybija bo lepiej miec wojny z ciekawymi swe lub BR niz nudne z noobkami z PL

zreszta lepiej jak wladze trzyma grupa rl friend's niz polacy
sorki za literowki ale mam klawiaturke juz na rencie an gwiazdke ebdzie nowa od Mikołaja wiec ebdzie lepiej
Pozdrawiam Wilki Awolverka Raxia Vixi i Szikake oarz Xarabka i YUNA buziaki