Zobacz pojedynczy post
stary 07-12-2005, 20:11   #68
Lord Karrak
Użytkownik Forum

Lord Karrak's Avatar

Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Zgorzelec

Stan: Początkujący
Profesja: Elite Knight
Świat: Isara
Skille: 88/87
Poziom mag.: 6
Lord Karrak ma numer GG 5591638 Lord Karrak ma login Tlenu episcopatus@tlen.pl Send a message via Skype™ to Lord Karrak
Domyślny

Gratulacje dla Gangrela666 - teraz będzie evul czyszczenie. No i strach będzie cokolwiek napisać.

Winszuję również Tanatess'ce - zasilisz grono kobiet-moderatorek i na pewno będziesz godnie i z klasą reprezentować kobiety u władzy.

Ale najszczersze moje gratulacje składam Shinjixowi, albo jak kto woli - Przemkowi. Jest to jedna z najlepszych osób jakich znam, za co dziękuję Bogu. Jest on nadzwyczaj odpowiedzialny, ma klasę, jest anielsko cierpliwy, zawsze można na nim polegać, bo wiesz, że on Ci pomoże. Według mnie nie mogliście lepiej wybrać.

Hmmm, jak tak to sobie czytam to stwierdzam, że troche zje*ałem, bo miały być to gratulacje, a ja mu tu reklamę zrobiłem. No cóz, lepiej późno niż wcale... Gratuluję Ci Shin, w końcu Ci się to udało! Jesteś tym swoim upragnionym moderatorem! Znając Ciebie będzie tutaj evul clean'owanie...

LUDZIE STRZEŻCIE SIĘ! EVUL Shin~, Gang~, Tanat~ DORWALI SIĘ DO PRACY MODERATORA! RADZĘ UWAŻNIE CZYTAĆ FORUM I UŻYWAĆ OPCJI 'SZUKAJ'! (jak zwykle zresztą )

A tak swoją drogą 'Przemciu', nie przejmuj się panią 'Browar' ... to ścierka.

Best wishes irl, Polin, dziękujemy!

Pozdrawiam nowych moderatorów i nie tylko,
LK~
I will not refuse to do something I can do.
Helen Keller

Ostatnio edytowany przez Lord Karrak - 07-12-2005 o 20:18.
Lord Karrak jest offline